Amerpoortfilm: Wat is voor jou een goed leven?

31 januari 2020

Kennismaking met Amerpoort in 4 minuten en 9 seconden

Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is de missie van Amerpoort. Hoe komt dat tot uiting in de dagelijkse praktijk? In deze korte Amerpoortfilm geven acht mensen in woord en beeld antwoord op de vraag: Wat is voor jou een goed leven?

De film laat in ongeveer 4 minuten zien waar Amerpoort voor staat. Cliënten, ouders, begeleiders, een gedragsdeskundige, een ervaringsdeskundige en een coördinator Evenementen vertellen hoe zij zich elke dag inzetten voor een goed leven. 

Waarden

Daarbij bieden de waarden van Amerpoort houvast. De klantwaarden welkom, meedoen, kleurrijk, veilig & vertrouwd. En de werkwaarden open, ondernemend, samenwerkend en nieuwsgierig. Zo heeft de film een directe verbinding met het Amerpoort Kompas

De film staat op de website van Amerpoort en wordt gedeeld via sociale media. Ook kunnen medewerkers van Amerpoort de film eenvoudig gebruiken als ze bijvoorbeeld een presentatie geven over Amerpoort.

De film is er gekomen dankzij iedereen die voor en achter de schermen hebben meegewerkt. Dank daarvoor! Medical Media House heeft de film gemaakt in opdracht van Amerpoort.

${video}