Koningsdag 2019: wat een topdag

30 april 2019

Topbakker Jessica maakt taart voor koning en koningin.

Enkele weken geleden kregen we een mail van Gluren Bij De Buren dat ze op zoek waren naar taartenbakkers voor Koningsdag. Ik kan niet goed bakken, maar ik wist gelijk aan wie ik dat wel moest vragen…aan Jessica! En ja hoor dat wilde ze wel, wat een eer om een taart voor de koning te bakken. Nadat ik haar had opgegeven begon de spanning: welke taart gaan we dan bakken? Dat werd een aangepaste versie van een taart van een oud winnaar van Heel Holland Bakt. Jessica heeft hem 2 keer proefgebakken, geen straf om ze te proeven.

Ook hadden we een mail gestuurd naar kookwinkel Oldenhof en die hebben een aantal ingrediënten gesponsord. Onwijs gaaf!

Vrijdag 26 april had ze vrij genomen om de taart te gaan bakken. Wat een klus was het nog……het lukte niet om hem helemaal af te krijgen die dag, dus zaterdagochtend zijn we om 07.00 verder gegaan en het resultaat mocht er wezen, wat een toptaart heeft ze gemaakt!

We stonden die dag bij een onderdeel van Heel Holland Bakt, samen met Anna Yilmaz, de winnares van dit seizoen. Wat een happening om deze dag mee te maken, alles ging erg officieel, we werden eerst gescreend en moesten daarna persoonlijk ons toegangsbandje ophalen op het gemeentehuis. 

We stonden allemaal aan een grote tafel en er was gezegd dat alleen Prinses Amalia bij ons aan tafel kwam en zij zou de taart van Anna aansnijden. En ja hoor, daar kwam de Koninklijke familie aan……wat bijzonder! Prinses Amalia ging naar Anna, maar voor we het wisten stonden koning Willem-Alexander en koningin Maxima voor onze neus! Jessica vroeg of zij haar taart wilde aansnijden, en ja hoor dat deed ze. Zo enorm gaaf!

Wat een bijzondere ervaring, en bijzonder leuk om dat samen met jou te hebben mogen doen Jessica, je bent echt een topbakker! Dit soort momenten zijn echt de kroon op mijn werk! 

Debbie Driessen,
trotse begeleidster van Locatie Gaastgracht in Amersfoort

${carousel}

 

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau