Warm welkom voor EdLoket bij MBO Amersfoort

26 april 2018

De medewerkers van EdLoket waren vandaag voor het eerst op het MBO in Amersfoort. Voortaan werken zij iedere donderdag op de locatie van deze school op de Leusderweg in Amersfoort. Het team is vanmorgen warm onthaald door directeur Marian Hoogebeen, met mooie woorden en met een Spakenburgs hart. Lia Koops, secretaresse van Marian, en Gezina van der Kolk, teamleider van de School voor Welzijn, waren er ook bij.

“Wij zijn heel blij dat jullie hier nu werken en hopen dat de studenten van jullie kunnen leren”, zei Marian Hoogebeen. Zij legde uit dat alle studenten op deze school allemaal wat gaat doen in de zorg; ze worden bijvoorbeeld doktersassistent, apothekersassistent of ze gaan bij een organisatie als Amerpoort werken. Haar secretaresse, Lia Koops gaf aan dat de mensen van EdLoket altijd bij haar kunnen binnen lopen als ze vragen hebben. 

De klassen rond

“Het zou mooi zijn als jullie in de klassen komen en aan de studenten vertellen wat EdLoket doet. Dan weten zij jullie ook te vinden”, zei Gezina van der Kolk, teamleider van de School voor Welzijn. “We hopen dat zij ook af en toe een dagje met jullie mogen meelopen.”
In de ruimte waar EdLoket zit, dichtbij de receptie van de school, zit ook een keer per week Indebuurt033. Gezina stelde voor dat het goed is als de mensen van Indebuurt033 een keer komen kennismaken met EdLoket. Wie weet kunnen zij nog wat voor EdLoket betekenen en andersom

Vragen aan de directeur

De mensen van EdLoket hadden nog een aantal vragen voor de directeur: Wat kunnen wij voor de school betekenen? Is er een WIFI-code? Kunnen wij meelezen met brieven die de school stuurt naar leerlingen en hun ouders? Om te kijken of het te begrijpen is en of alles erin staat? Wat kunnen wij voor leerlingen betekenen? Krijgen wij een pasje net zoals de studenten op school? Er ontstond een mooi gesprek tussen de EdLoketters en de mensen van MBO Amersfoort. Beide partijen hebben veel zin in de samenwerking. En de foto’s voor de pasjes werden direct gemaakt.

${carousel}