Amerpoort Jaarbeeld 2016

14 juni 2017

Met en voor cliënten.

Ieder jaar is uniek en heeft zijn eigen hoogtepunten. In het jaarbeeld van Amerpoort staan de hoogtepunten in vogelvlucht op een rij. Wat dat betreft is het jaarbeeld van 2016 hetzelfde als andere jaren. En toch is deze uitgave anders dan anders. Dit is het eerste jaarbeeld dat we met en voor cliënten hebben gemaakt.

Dennis, Gert-Jan en William bedachten in 2016  Ed@Loket. Zij willen dat cliënten van Amerpoort informatie krijgen die ze snappen. Ed@Loket helpt de afdeling Communicatie en andere medewerkers om teksten te schrijven die cliënten begrijpen. Ze lezen brieven en verslagen en vertellen wat beter kan.

Zij hebben voor dit jaarbeeld de thema’s bedacht die voor hen en andere cliënten belangrijk waren in 2016. Zoals Dialoog over Kwaliteit, de start van de ervaringsdeskundigen, werk voor cliënten en de stress die ze hebben ervaren rond de selectie van coördinerend begeleiders.

De cliënten van Ed@Loket hebben ook de teksten van dit jaarbeeld gelezen om te kijken of die voor hen begrijpelijk waren. En waar het niet duidelijk was, pasten we de teksten aan. Mooi dat Ed@Loket op die manier ons een spiegel voorhoudt.

Paul Willems, bestuurder Amerpoort.

 

Download het Jaarbeeld 2016 (PDF)