Cliënten Amerpoort vieren feest in voetbalstadion FC Utrecht

12 oktober 2015

Ruim 400 muziekliefhebbers met een verstandelijke beperking vierden zondagmiddag 11 oktober een spetterend feest in het supportershome van de Galgenwaard in Utrecht.

Tijdens de 5e editie van ‘SterrenStadion’ werd groot uitgepakt vanwege het 60-jarig bestaan van zorgorganisatie Amerpoort.

Hollandse hits ‘meets’ voetbal
SterrenStadion staat ieder jaar volledig in het teken van Nederlandstalige muziek en de voetbalclub FC Utrecht. De hele middag werd er genoten van optredens van bekende Utrechtse artiesten, waaronder Ronnie van Bemmel, Danny & Erna Temming en de band ‘Helemaal Top’. Tijdens het meezingen kon je poseren voor een hilarische karikatuurtekening, een mooie ‘glow in the dark’ tattoo laten zetten of een polaroidfoto laten maken.

${video} 

Naar een wedstrijd
Iedereen ging naar huis met mooie cadeaus. Tijdens de SterrenStadion-loterij werden prijzen weggegeven, zoals voetbaltenues, sjaals en zelfs een boottocht voor 12 personen. Toen FC Utrecht doelman Robbin Ruiter ook nog eens bekendmaakte dat iedereen een kaart kreeg voor de wedstrijd FC Utrecht tegen Heracles Almelo (29 november), ging de hele zaal uit zijn dak!

Geheel belangeloos
Amerpoort organiseert het feest in samenwerking met partycentrum/supportershome Number Four. Cliënten van Amerpoort kunnen ieder jaar gratis kaarten bestellen voor het feest, omdat alle betrokken partijen (waaronder de artiesten en medewerkers van het supportershome) belangeloos meewerken aan het SterrenStadion.

${carousel}