Werkenbijamerpoort.nl genomineerd voor 'Digitaal-Werven award'

17 september 2015

Amerpoort, Bol.com, Liander en Stedin zijn dit jaar genomineerd voor de Digitaal-Werven award: de prijs voor de beste digitale sollicitatie-ervaring.

Onze nieuwe website www.werkenbijamerpoort.nl is op 100 punten onderzocht en getest door een mystery guest. Op woensdag 7 oktober maakt de  jury bekend wie de prijs voor de 'Beste Digitale Sollicitatie-ervaring' wint.

In het onderzoek, dat deze zomer is uitgevoerd, zijn de wervingswebsites van meer dan 450 organisaties bekeken. Meer dan 100 elementen van de website, die in meer of mindere mate bijdragen aan de ervaring van een sollicitant, zijn gemeten. Er werd gekeken naar de beschikbaarheid van informatie (bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, de procedure en maatschappelijke betrokkenheid) en hoe er gesolliciteerd moet worden, hoe er gereageerd wordt op vragen op Facebook en hoe snel men reageert op een daadwerkelijke sollicitatie. 

Oordeel

De jury schrijft over werkenbijamerpoort.nl: "Amerpoort is dit jaar met een nieuwe website gekomen. Op de site speelt video een nadrukkelijke rol en men maakt een serie over het werk in de geestelijke gezondheidszorg. In verschillende afleveringen worden hun cliënten centraal gezet en het werk met deze cliënten in beeld gebracht. De site is verder mooi vormgegeven, kleurrijk en sprekend."

Lees meer over alle genomineerden op www.digitaal-werven.nl/blog/2015-09-15/1187/