Willibrordusstraat

Willibrordusstraat is een nieuw gebouw met 25 appartementen. Hier wonen volwassenen met een verstandelijke beperking zo zelfstandig mogelijk.

In Willibrordusstraat wonen volwassenen met een verstandelijke beperking redelijk zelfstandig, met hun medebewoners in de buurt. Willibrordusstraat is te vinden in Soest.

Willibrordusstraat is een nieuw gebouw met 25 appartementen. Elke bewoner heeft een eigen appartement met een woonkamer met keukenblok, slaapkamer en een douche en toilet. De appartementen op de begane grond hebben een kleine tuin. In 2 inloophuiskamers kunnen cliënten eten en een kop koffie of thee drinken. Bewoners van Willibrordusstraat kunnen zelf kiezen waar zij eten: in de inloop, zelf koken (met aanvraag voor begeleiding hierbij) of eten bij eetcafé De Oase.

Onze begeleiding is gericht op zelfredzaamheid en krijgen de bewoners zoveel mogelijk op afspraak. Individuele ondersteuning geven wij bij persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een sociaal netwerk. Daarnaast is dagelijks begeleiding aanwezig om het wonen te ondersteunen.

Ligging

Willibordusstraat ligt in een bosrijke omgeving aan een vrij drukke weg. Op loopafstand zijn winkels en voorzieningen. Vlak voor de locatie is een bushalte.

Drie keer per week maakt dagbesteding KoffieEnzo gebruik van de inloop aan de Willibrordusstraat 12.

Routeplanner