Vadinushof

Vadinushof is een woonvoorziening voor volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Het complex ligt middenin een woonwijk in De Meern. 

Vadinushof is een vrijstaand appartementencomplex met 12 appartementen. De entree is via een centrale hal. Op de begane grond bevinden zich het kantoor en de slaapdienstruimte van de begeleiding. Ook is er een gezamenlijke woonkamer en keuken. De woonkamer is ruim, huiselijk en gezellig ingericht en is vrijwel de gehele dag geopend voor de bewoners. Aangrenzend is een ruime tuin, met een gezamenlijk terras en schuur. 

Het appartementcomplex heeft een trappenhuis en een lift. Elk appartement beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer met toilet. Elke cliënt heeft in zijn appartement de mogelijkheid om (keramisch) te koken en beschikt desgewenst over een eigen wasmachine en droger. 

Er staat 24 uur per dag een team van deskundige begeleiders klaar om de bewoners te ondersteunen en te verzorgen wanneer nodig. Elke nacht is er een slaapdienst aanwezig. Als dit gewenst is, kunnen de bewoners worden ingeluisterd door de nachtzorg vanuit de hoofdlocatie te Baarn. Het team werkt samen met een manager en een gedragsdeskundige. De ondersteuning is heel divers en persoonsgericht; volgens de afspraken die gemaakt zijn met het begeleidingsteam en passend bij de indicatie van de cliënten. De nadruk ligt op de Vadinushof op structuur, duidelijkheid en een prettige sfeer. 

De indicaties van de bewoners lopen uiteen van VG 3 t/m 6. De huidige bewonersgroep is tussen de 21 en 77 jaar oud. De bewoners hebben vrijwel allemaal een werkplek of dagbesteding. De werkzaamheden zijn erg gevarieerd. Voor de één ligt de nadruk op een ontspannen dagbesteding; anderen werken in een sociale werkplaats of bijvoorbeeld bij een horecabedrijf. 

Ligging 

Locatie Vadinushof is gelegen in de ruim opgezette en groene woonwijk ‘De Balije’ en is omringd door woningen. In de buurt vind je winkelcentrum en gezondheidscentrum Veldhuizen, diverse sportfaciliteiten en Het Kloosterpark. Openbaar vervoer en de aansluitingen op de snelwegen A2/A12 en de stad Utrecht zijn dichtbij.

 

Routeplanner

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau