Terwijde

Terwijde is een woonvoorziening waar mensen met een licht verstandelijke beperking zelfstandig met begeleiding wonen. Terwijde is te vinden in Utrecht aan de Edmund Eyslerstraat.

De locatie Terwijde bestaat uit 7 woningen. Aan de ene kant van de straat staan 3 woningen en 4 aan de overkant. Elke woning bestaat uit 2 appartementen die beschikken over een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en een badkamer. De appartementen beneden hebben een tuin die de bewoners zelf moeten onderhouden. De appartementen boven hebben een extra zolderkamer.

Wonen in de wijk werkt. We zitten hier nu 12 jaar en de mensen in de wijk accepteren ons.
Begeleidster Mylène | Terwijde

Aan elke kant van de straat is een inloop. Hier kunnen bewoners van Terwijde eten of eten ophalen, een kopje koffie drinken of samen activiteiten ondernemen.

Ligging

Terwijde ligt in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. De woningen staan in een rustige straat en er is een supermarkt in de buurt. Het gezondheidscentrum is vlakbij. Het treinstation en de bushalte zijn ongeveer 10 minuten lopen.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route