Royaards van den Hamkade

De locatie Royaards van den Hamkade is te vinden in de Utrechtse wijk Ondiep.

Bij de Royaards van den Hamkade in de wijk Ondiep in Utrecht wonen 22 cliënten zelfstandig met 24-uursbegeleiding. Hier wonen mensen van alle leeftijden met een licht tot matig verstandelijke beperking, vaak in combinatie met bijkomende problemen zoals autisme, verslaving of psychische problemen. 

De Oleanderstraat ligt een paar straten vanaf het kantoor en de andere woningen. Hier is plaats voor een koppel (2 personen). De eengezinswoning bestaat uit 3 woonlagen en een achtertuin. Beneden zijn de woonkamer, toilet en keuken. Op de eerste verdieping zijn de badkamer en 3 (slaap)kamers. Op de derde verdieping is de zolder. 

Impressie van de locatie

Er wonen 22 cliënten verspreid over twee straten nabij het “Het Melkhuisje” waar de inloop en het kantoor gevestigd zijn. Twee cliënten wonen samen een aantal straten verderop in de Oleanderstraat. Iedere cliënt heeft een eigen woning met een woonkamer, slaapkamer, keuken en een badkamer. De cliënt richt de woning geheel naar eigen smaak in.

Soort ondersteuning / hoe ziet een dag eruit

Groepsmomenten zijn er alleen op vaste tijden, namelijk met het avondeten en de koffiemomenten. De cliënten kunnen thuis koken, eten ophalen op de inloop of mee-eten op de inloop waar de begeleiding elke dag kookt. Ook kunnen er op de inloop activiteiten georganiseerd worden. De meeste cliënten gaan overdag naar werk of dagbesteding. De cliënten kunnen 24 uur per dag een beroep doen op de begeleiding.

Ligging

Ondiep is een typisch Utrechtse volkswijk en voelt aan als een dorp. Er wonen ongeveer 13.000 mensen, waarvan veel geboren en getogen Utrechters. De woningen aan de Royaards van den Hamkade liggen dicht bij het stadscentrum en de bushalte is slechts op twee minuten lopen.

${carousel}

Adresgegevens

Woningen:      
Royaards van den Hamkade 8 t/m 12B
3552 CM Utrecht

Heringastraat 17 t/m 25
3551 XK Utrecht

Oleanderstraat 13
3551 GX Utrecht

Kantoor begeleiding:
Royaards van den Hamkade 14
3552 CM Utrecht
Telefoonnummer: 030 243 2256 
Telefoonnummer: 06 13345917

Routeplanner