Prinses Margrietstraat

Prinses Margrietstraat is een woonlocatie voor jongvolwassenen en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking in de wijk Zuilen. De locatie bestaat uit 13 appatementen.

Prinses Margrietstraat is een woonlocatie voor jongvolwassenen en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Dankzij enige begeleiding kunnen zij zoveel mogelijk zelf vorm en inhoud aan hun leven geven. Prinses Margrietstraat is te vinden in de wijk Zuilen in Utrecht.

We doen leuke dingen samen, we mopperen, we maken grapjes. Dat is toch zinvol. Ik kan het iedereen wel aanbevelen.
Susan van de Wiel | Vrijwilliger

Prinses Margrietstraat is een groot pand dat in 2008 geheel gerenoveerd is. Het bestaat uit 13 appartementen en heeft een gezamenlijke opgang. Op de begane grond zijn 4 appartementen en een eetkamer. De overige appartementen zijn via een trap bereikbaar. Iedere cliënt heeft een eigen appartement met woon/slaapkamer, keuken en badkamer. In de gezamenlijke eetkamer van Prinses Margrietstraat kunnen cliënten op vaste tijden eten of eten afhalen en koffie drinken. De woning heeft een tuin aan de voor- en achterkant met een terras.

In  Prinses Margrietstraat is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. ’s Nachts is er een slaapdienst. Alle appartementen kunnen worden ingeluisterd.

Ligging

Prinses Margrietstraat staat in de wijk Zuilen, een echte Utrechtse volksbuurt. De locatie ligt op 5 minuten loopafstand van een klein winkelcentrum en een bushalte. In de buurt van de Prinses Margrietstraat bevinden zich een bibliotheek en een school.

 

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route