Nieuwenoordlaan 8 en 10

Nieuwenoordlaan 8 en 10 is een geschakelde woning met plaats voor 11 mensen met een meervoudig complexe beperking.

In Nieuwenoordlaan 8 en 10 wonen cliënten met een meervoudig complexe beperking. De woning bevindt zich in de beschermde, bosrijke omgeving van locatie Nieuwenoord. Er is 24 uurs zorg aanwezig.

Nieuwenoordlaan 8 en 10 is een geschakelde woning voor 11 mensen met een meervoudig complexe beperking en vaak ook een visuele beperking. Elke cliënt heeft een eigen zit/slaapkamer en er is een ruime, gezellige huiskamer. Nieuwenoordlaan 8 en 10 beschikt over 2 grote badkamers, waarvan 1 snoezelbadkamer. De woning is rolstoeltoegankelijk en er zijn 2 tilliften.

Wij gaan regelmatig dagjes uit met de cliënten, of we gaan met de huifwagen op pad of aan de wandel op en rond Nieuwenoord.
De begeleiding is zowel individueel gericht als groepsgebonden. Het accent ligt  op verzorging. ’s Nachts gebruiken we een inluistersysteem en de nachtdienst doet rondes door de woning.

Ligging

Nieuwenoordlaan 8 en 10 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route