Nieuwenoordlaan 1 en 3

In Nieuwenoordlaan 1 en 3 wonen cliënten met een verstandelijke beperking en een stoornis in het autisme spectrum.

Op Nieuwenoordlaan 1 en 3 wonen cliënten met een verstandelijke beperking en een stoornis in het autisme spectrum. Nieuwenoordlaan 1 en 3 zijn te vinden op locatie Nieuwenoord in Baarn.

Op Nieuwenoordlaan 1 wonen 5 cliënten met een verstandelijke beperking in combinatie met een stoornis binnen het autistisch spectrum. De stijl van begeleiden structureert, stimuleert en motiveert, wat de cliënten zoveel mogelijk invloed op hun eigen leven geeft. De cliënten van Nieuwenoordlaan 1 zijn redelijk zelfstandig en begeleiders ondersteunen hen waar nodig in de algemene dagelijkse levensbehoeften.

Op Nieuwenoordlaan 3 wonen 5 cliënten met een verstandelijke beperking in combinatie met een stoornis binnen het autistisch spectrum en soms moeilijk verstaanbaar gedrag. De stijl van begeleiden is gericht op structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid, wat de cliënten zoveel mogelijk invloed op hun eigen leven geeft.

Iedere cliënt heeft een eigen zit/ slaapkamer van gemiddeld 15 m² met uitzicht op de prachtige bosrijke omgeving. De hoge plafonds en speelse indeling maken de woningen ruimtelijk.

Ligging

Nieuwenoordlaan 1 en 3 zijn te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner