Muzeplein 2

Muzeplein 2 is een woonlocatie voor volwassenen met een ernstig meervoudige beperking die intensieve verzorging en verpleging nodig hebben.

Muzeplein 2 op locatie Nieuwenoord is een woning voor volwassenen met een ernstig meervoudige beperking die intensieve verzorging en verpleging nodig hebben.

Muzeplein 2 is een rolstoelvriendelijke laagbouwwoning. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer met wastafel, die naar eigen smaak is ingericht. De gezellige, gezamenlijke woonkamer is sfeervol ingericht. Elke avond eten cliënten samen een verse, gezonde maaltijd.
In de woning zijn materialen voor belevingsgerichte activiteiten aanwezig, zoals een waterbed en snoezelvoorzieningen.

De cliënten gaan naar dagbesteding op het terrein van locatie Nieuwenoord. Elke week komt een muziektherapeut muziek maken met en voor de cliënten.

Het team is aanwezig van 7.00 uur 's morgens tot 22.00 uur 's avonds. ’s Nachts borgt de nachtdienst de veiligheid van de cliënten.

Ligging

Muzeplein 2 is te vinden op het beschutte, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner