Mariaoordlaan 9

Mariaoordlaan 9 is een woning op locatie Nieuwenoord voor volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking.

Mariaoordlaan 9 is een woning voor volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking. Deze mooie ruime woning bevindt zich op locatie Nieuwenoord in Baarn.

In Mariaoordlaan 9 heeft iedere cliënt een eigen slaapkamer. In de gezellige, gezamenlijke woonkamer brengen cliënten veel tijd samen door. Er is een hoge mate van verbale interactie en de zorg richt zich met name op de begeleiding en ontwikkeling van de cliënt.

Zo mogelijk stellen wij samen met de cliënt heldere en uitdagende doelen. Ook alles wat voor ‘niet cliënten’ vanzelfsprekend is, willen wij voor en met onze cliënten realiseren: werk, op visite gaan en visite krijgen, af en toe een uitstapje, wensen en voorkeuren, een feestje, een verjaardag, een hobby en vakanties. De cliënt heeft zin en lol in het leven en krijgt de begeleiding om te worden wie hij of zij kan zijn.

Familieleden voelen zich nauw betrokken bij de cliënten. Zij spelen door middel van contact met de medewerkers van de woning en de persoonlijk planbespreking, een belangrijke rol in het leven van de cliënt. Zo blijft de familie goed op de hoogte van ontwikkelingen van cliënt en organisatie. 

Ligging

Mariaoordlaan 9 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner