Isengardplein 14 en 16

Isengardplein 14 en 16 is een woning voor cliënten met een ernstig verstandelijke beperking en een speciale zorg- en/of begeleidingsvraag.

Isengardplein 14 en 16 is een geschakelde woning voor cliënten met een ernstig verstandelijke beperking en een speciale zorg- en/of begeleidingsvraag. Isengardplein 14 en 16 is te vinden op locatie Nieuwenoord in Baarn.

De woning bevindt zich op de eerste etage, heeft een leuk balkon en is rolstoelvriendelijk. Iedere cliënt heeft een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. Twee cliënten worden begeleid in een eigen appartement. De bewoners gebruiken een gezamenlijke woonkamer en keuken.

De kracht van Isengardplein 14 en 16 is de speciale begeleiding en zorg in een gefundeerd pedagogisch klimaat aan mensen met een specifieke, bijzondere hulpvraag. De cliënten hebben - naast een verstandelijke beperking - stoornissen in het autismespectrum en vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag.

De begeleiding is rustig, activerend en competentiegericht. Begeleiders en cliënten werken aan het behouden en - waar mogelijk - uitbreiden van vaardigheden en het vinden van een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Ligging

Isengardplein 14 en 16 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner

Wij helpen je graag!

Heb je een zorgvraag of wil je meer weten over onze dienstverlening? De consulenten van het Klantbureau staan klaar voor (aanstaande) cliënten, familie of vertegenwoordigers en verwijzers. 

Klantbureau