Isengardplein 12

Curant op Isengardplein 12  biedt een veilige en warme plaats aan mensen die intensieve verpleegkundige zorg nodig hebben.

Curant op Isengardplein 12  biedt een veilige en warme plaats aan mensen met een verstandelijke beperking die intensieve verpleegkundige zorg nodig hebben. Met een aangepaste indicatie krijgen zij hier minimaal 4 weken en maximaal 6 maanden revalidatiezorg en palliatieve zorg. Curant is te vinden op het terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn.

Een veilige en warme omgeving met veel persoonlijke aandacht, dat is wat je kunt verwachten in Curant. Elke cliënt heeft een eigen kamer en deelt de ruime badkamer met andere bewoners. Doordeweeks kookt de kok verse maaltijden en in het weekend maakt de begeleiding een favoriet gerecht van een van de bewoners. In de beschutte tuin kunnen zij heerlijk buiten zitten, zowel in de zon als in de schaduw.

Revalidatiezorg

Curant biedt revalidatiezorg voor mensen die een operatie hebben ondergaan. Er is altijd een begeleider met een verpleegkundige achtergrond aanwezig. Ook kunnen cliënten gebruikmaken van de huisarts en de paramedische dienst, zoals fysiotherapie.

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg richt zich op ondersteuning in de laatste levensfase, van mensen met een ernstige ziekte of aandoening die niet meer te genezen is. Uitgangspunten zijn het verlichten van lichamelijke klachten en het ondersteunen van de cliënt in het verwerkingsproces. Dit alles met respect voor de eigenheid, privacy en zingeving.

Alle medewerkers van Curant hebben een verpleegkundige achtergrond en ervaring met complexe, specifieke zorgvragen. Zij werken intensief samen met andere disciplines, zoals (para-) medische dienst, gedragsdeskundige, pastorale zorg en het sociale netwerk van de cliënt.

Curant biedt 24 uur persoonlijke aandacht en zorg. Tussen 7.00 en 22.30 uur is begeleiding aanwezig, daar buiten neemt de nachtdienst waar. Bij een zwaardere zorgvraag kunnen we extra uren begeleiding inzetten.

Ligging

Curant op Isengardplein 12 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner