Huydecoperlaan 2

Huydecoperlaan 2 is een woning voor ouder wordende cliënten met een zeer ernstig verstandelijke beperking.

Huydecoperlaan 2 is een woning voor ouder wordende cliënten met een zeer ernstig verstandelijke beperking. De woning bevindt zich op het beschutte terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn.

De cliënten van Huydecoperlaan 2 hebben elk een eigen slaapkamer en een gezamenlijke woonkamer. In het pand zijn 3 badkamers aanwezig. De woning is volledig afgestemd op de beperkingen van cliënten: gelijkvloers, rolstoeltoegankelijk en voorzien van speciale verlichting voor cliënten die slecht zien. Rondom de woning ligt een grote gesloten binnentuin waar cliënten onder toezicht kunnen rondwandelen.

 In onze begeleiding ligt de nadruk op de basisveiligheid van de cliënt, rust vanuit de begeleider en het creëren van sfeer en huiselijkheid. Wij besteden veel aandacht aan het herkennen van signalen van het ouder worden en we spelen hierop in.  De begeleiding van Huydecoperlaan 2 werkt volgens de LACCS methode.

Ligging

Huydecoperlaan 2 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner