Eekhoornweg 2

Eekhoornweg 2 is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, waarbij sprake is van dementie.

Eekhoornweg 2 is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen vanaf 40 jaar met een verstandelijke beperking, waarbij sprake is van dementie. Eekhoornweg 2 bevindt zich midden in het groen van locatie Nieuwenoord in Baarn. 

Eekhoornweg 2 is een geschakelde woning met Muzeplein 99. De woning is geheel gelijkvloers en speciaal aangepast voor psychogeriatrische zorg. Elke cliënt heeft een eigen kamer, maar brengt een groot deel van de tijd door in de woonkamer. Eekhoornweg 2 kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, vooral doordat veel aandacht is besteed aan het gezellig en huiselijk maken van de woning. Van maandag tot en met vrijdag bereidt een kok verse maaltijden voor de cliënten.

De zorg voor bewoners van Eekhoornweg 2 richt zich op ouderen met achteruitgang door dementie, in alle verschillende fasen. Dit kan het begeleiden, verzorgen of verplegen betekenen, aangepast aan de individuele behoefte van de cliënt. In de woning zijn dan ook extra aanpassingen en hulpmiddelen  aanwezig om bewoners bij verschillende fasen van dementie optimale zorg en ondersteuning te bieden.

Ligging

Eekhoornweg 2 ligt op het bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn.

 

Routeplanner