Molshoop 5 en 7

In Molshoop 5 en 7 wonen mensen met een matig verstandelijke beperking. De 2 woningen bevinden zich in de beschermde, bosrijke omgeving van locatie Nieuwenoord.

In Molshoop 5 en 7 op locatie Nieuwenoord wonen mensen met een matig verstandelijke beperking die behoefte hebben aan verzorging en ondersteuning.

De woningen staan aan een rustig straatje, dat alleen toegankelijk is voor fietsers en wandelaars. Iedere cliënt heeft een eigen zit/slaapkamer met wastafel. Overige sanitaire voorzieningen worden gedeeld. In de woningen is 1 rolstoelvriendelijk appartement met eigen sanitaire voorzieningen.

Molshoop 5 en 7 kennen allebei een heel huiselijke sfeer. Ze hebben een gezellige woonkamer, waar cliënten veel tijd samen doorbrengen, een ruime keuken en een grote achtertuin met terras.

Belangrijk uitgangspunt voor de begeleiding is om de zelfstandigheid van cliënten zoveel mogelijk te stimuleren. Cliënten hebben behoefte aan structuur en krijgen daarom duidelijk afgebakende taken in huis, zo doen ze samen met de begeleiders boodschappen, en bereiden ze de avondmaaltijd. Overdag gaan de bewoners naar een dagbestedingscentrum op Nieuwenoord.

Ligging

Op locatie Nieuwenoord organiseren we, in het Cultureel Centrum, regelmatig activiteiten voor de cliënten. Zij kunnen hier ook terecht om wat te eten en te drinken. Verder zijn er een supermarkt en boerderij te vinden. De locatie is bereikbaar met openbaar vervoer, aan de overkant van de locatie is een bushalte.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route