Molshoop 1 en 3

In Molshoop 1 en 3 wonen volwassenen met een matig verstandelijke beperking. De woningen bevinden zich in de beschermde, bosrijke omgeving van locatie Nieuwenoord.

In Molshoop 1 en 3 op locatie Nieuwenoord wonen volwassenen met een matig verstandelijke beperking die behoefte hebben aan verzorging en ondersteuning.

De woningen staan aan een rustig straatje, dat alleen toegankelijk is voor fietsers en wandelaars. Iedere cliënt heeft een eigen zit/slaapkamer met wastafel, overige sanitaire voorzieningen worden gedeeld. In de woningen is 1 rolstoelvriendelijk appartement met eigen sanitaire voorzieningen.

Molshoop 1 en 3 kennen allebei een heel huiselijke sfeer. Ze hebben een gezellige woonkamer, waar cliënten veel tijd samen doorbrengen, een grote achtertuin en een ruime keuken. Begeleiders en cliënten bereiden gezamenlijk de avondmaaltijd en eten samen.

Belangrijk uitgangspunt is om de zelfstandigheid van cliënten zoveel mogelijk te stimuleren.
Overdag gaan de bewoners naar een dagbestedingscentrum op Nieuwenoord.

Ligging

Molshoop 1 en 3 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route