Marketentsterlaan

Marketentsterlaan is een mooi appartementencomplex voor mensen met een verstandelijke beperking van verschillende niveaus en leeftijden. Marketentsterlaan is te vinden in de Utrechtse wijk De Meern.

Marketentsterlaan is een mooi appartementencomplex voor mensen met een verstandelijke beperking van verschillende niveaus en leeftijden. Marketentsterlaan is te vinden in De Meern, Utrecht.

Het appartementencomplex bestaat uit 10 appartementen, een kantoor en een inloop. Daarnaast zijn er nog twee ´losse´ appartementen nabij het complex. De inloop is ruim, huiselijk en gezellig ingericht en heeft een open keuken. Bewoners kunnen hier eten of eten afhalen, een kopje koffie drinken en in het weekend spelletjes spelen. Aan de inloop grenst een gezamenlijke tuin met terras. Er is ook een schuur waar alle cliënten van Marketensterlaan gebruik van maken.

Elke cliënt heeft een eigen appartement. Appartementen op de begane grond hebben een eigen terras. Elke cliënt heeft in zijn appartement de mogelijkheid om (keramisch) te koken en een aansluiting voor een eigen wasmachine en droger.

Er staat 24 uur per dag een team van deskundige begeleiding klaar om cliënten te ondersteunen en verzorgen waar nodig. De begeleiding verschilt per cliënt en hangt af van de afgegeven indicatie. Daarnaast maakt de cliënt zelf afspraken met de begeleiding. ’s Nachts is er een slaapdienst.

Ligging

Marketentsterlaan ligt in een woonwijk aan een rustig hofje, naast het Kloosterpark. Dichtbij is er een winkelcentrum met veel faciliteiten. Bewoners van Marketentsterlaan genieten van de rust van de dorpse omgeving. Openbaar vervoer en de aansluitingen op de snelwegen A2 en A12 en de stad Utrecht zijn dichtbij.

Routeplanner