Mariaoordlaan 7

Mariaoordlaan 7 is een woonlocatie voor 9 volwassenen en ouderen met een ernstige meervoudige verstandelijke beperking. (EMVB).

Mariaoordlaan 7 is een woonlocatie voor 9 volwassenen en ouderen met een ernstige meervoudige verstandelijke beperking. (EMVB). Mariaoordlaan 7 is te vinden op locatie Nieuwenoord in Baarn.

Mariaoordlaan 7 is een gelijkvloerse woning met speciale aanpassingen  om cliënten somatische zorg te kunnen geven. Cliënten krijgen somatische zorg wanneer zij niet meer (zelfstandig) kunnen wonen zonder specifieke zorg en begeleiding. Elke bewoner van Mariaoordlaan 7 heeft een eigen kamer. De gezamenlijke woonkamer is gezellig en sfeervol.

De zorg bij Mariaoordlaan 7 is gericht op ouderen met complexe problemen. Elke bewoner krijgt individueel verpleging, verzorging en agogische begeleiding. Er wordt gestreefd zoveel mogelijk een woonsfeer te creëren. Er is 24 uur zorg voor bewoners. Van 7.00 uur ’s ochtends tot 22.30 uur in de avond is begeleiding aanwezig. ’s Nachts wordt er gebruik gemaakt van de op het terrein aanwezige nachtdienst.

Ligging

Mariaoordlaan 7 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route