Louis Armstronglaan

Louis Armstronglaan is een woonlocatie voor ouderen met een verstandelijke beperking en dementie. De locatie maakt deel uit van woon-, zorg- en kenniscentrum Ingelanden van de organisatie AxionContinu.

Louis Armstronglaan is een woonlocatie voor ouderen met een verstandelijke beperking en dementie. Ingelanden maakt deel uit van woon-, zorg- en kenniscentrum Ingelanden van de organisatie AxionContinu en is te vinden in de wijk Terwijde in Utrecht. 

Amerpoort heeft in het gebouw Ingelanden een groepswoning voor 7 cliënten. Elke cliënt heeft een eigen kamer. Het toilet en de douche is voor gezamenlijk gebruik. Cliënten worden zonodig begeleid door de medewerkers. In de woonkamer is een huiselijke sfeer gecreëerd. Cliënten kunnen elkaar hier ontmoeten en aan activiteiten meedoen. Aan de woonkamer grenst een open keuken. Hier koken medewerkers elke avond een verse maaltijd voor en met cliënten. De woning voldoet aan alle eisen voor het geven van goede zorg aan mensen die dit niet meer zelf kunnen. 

De 2 badkamers, drempelloze vloeren en til-apparatuur ondersteunen de medewerkers in de zorg. De zorg en begeleiding aan de Louis Armstronglaan zijn volledig aangepast op cliënten en hun individuele zorgvraag. Er wordt veel aandacht besteed aan de lichamelijke verzorging en de begeleiding die nodig is. Ouder wordende cliënten, waarbij sprake is van dementie, hebben behoefte aan specifieke begeleidingsstijlen. Medewerkers van Amerpoort zijn hierin getraind. Dankzij deze deskundigheid en de faciliteiten van Ingelanden kunnen wij goede somatische zorg bieden. 

Er is 24 uur per dag begeleiding. Van 07.00 uur ’s morgens tot 23.00 uur 's avonds. In de avond is het team van Amerpoort aanwezig. ’s Nachts worden cliënten uitgeluisterd en staat de nachtdienst van AxionContinu klaar indien dat nodig is. 

Ligging 

Louis Armstronglaan ligt in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. Op 10 minuten loopafstand is een winkelcentrum. Het woon-, zorg- en kenniscentrum Ingelanden biedt regelmatig activiteiten aan. Het centrum beschikt over een café, een fitnessruimte, een kapsalon, een stiltecentrum en een winkeltje.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route