Kerkelanden 89-91

Op Kerkelanden 89-91 in Vinkeveen wonen in een huiselijke en gezellige sfeer 13 ouderwordende cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Op Kerkelanden 89-91 in Vinkeveen wonen in een huiselijke en gezellige sfeer 13 ouderwordende cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. We zoeken hier altijd naar oplossingen die goed zijn voor de gezondheid en het welzijn van de cliënt en alle voorzieningen zijn aanwezig. Cliënten die hier komen wonen, hoeven dan ook niet meer te verhuizen.

Er is een diversiteit aan zorgvraag, zoals dementie, autisme, lichamelijke beperkingen, visuele beperking, psychiatrische problemen of een combinatie hiervan. Alle noodzakelijke voorzieningen en deskundigheid zijn aanwezig, zoals aangepaste badkamers en tilliften. ’s Nachts is er een wakende nachtdienst. Een begeleider loopt nachtrondes en kan verpleegkundige of medische hulp inroepen.

De cliënten zijn vaak te vinden in een van de 2 ruime, gezellige woonkamers, waar een begeleider altijd dichtbij is. Hier koken we elke dag, eten we met elkaar en brengen we de avond door. Alle cliënten hebben ook een eigen slaapkamer. Het gebouw is ruim opgezet, gelijkvloers en drempelvrij. Direct naast het gebouw ligt een grote belevingstuin.

Op een steenworp afstand ligt een modern, gezellig dagbestedingsgebouw. Busvervoer is niet nodig en een cliënt kan op elk passend tijdstip naar de dagbesteding. Begeleiders werken in de woningen en bij de dagbesteding. Zo kunnen we cliënten de meeste aandacht geven en inspelen op hun individuele behoeften en tempo.

In de directe omgeving van Kerkelanden wonen veel ouderen. Zij krijgen zorg en begeleiding van Careyn. We werken veel samen op het gebied van activiteiten, verpleegkundige en medische diensten en maken gebruik van de vele voorzieningen van Careyn, zoals het restaurant.

Ligging

Kerkelanden 89-91 ligt in het nieuwe gedeelte van Vinkeveen en grenst direct aan een nieuwbouwwijk. In de buurt ligt een winkelcentrum, een supermarkt is binnen handbereik en ook de Vinkeveense Plassen zijn vlakbij. Het is slechts 3 minuten lopen naar bushalte Kerklaan.

Routeplanner