Isengardplein 8

Bij Isengardplein 8 wonen 6 volwassen bewoners. De begeleiding richt zich met name op ontwikkeling en zelfredzaamheid van de bewoners.

Bij Isengardplein 8 wonen 6 volwassen bewoners. De begeleiding richt zich met name op ontwikkeling en zelfredzaamheid van de bewoners. De sfeer op deze woning is open en gezellig. De bewoners maken gebruik van Klikik en een digitaal planbord.Begeleiders maken gebruik van totale communicatie (gebarentaal en pictogrammen).  De begeleiders hebben veel contact met verwanten en doen alles in goed overleg.

De woning bevindt zich op de eerste etage in een pand met 3 andere woongroepen. In het pand is een lift aanwezig. Isengardplein 8 heeft een balkon en een grote voortuin met terras. Hier is het zowel in de zon als in de schaduw goed toeven. Iedere bewoners heeft een ruime zit/slaapkamer. Bewoners en verwanten denken mee bij de inrichting van de woning. De gezellige sfeer in het pand nodigt uit tot een bezoekje of contact met elkaar.

Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. ’s Avonds eten allen gezamenlijk. Begeleiders koken elke avond een verse maaltijd. 's Nachts wordt er gebruik gemaakt van de nachtzorg op locatie Nieuwenoord.

Ligging

Isengardplein 8 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route