Isengardplein 4

Isengardplein 4 is een woning op locatie Nieuwenoord, voor cliënten met een ernstig verstandelijke beperking.

Isengardplein 4 is een woning waar zeven cliënten met een ernstig verstandelijke beperking wonen. Zij hebben allen een stoornis in het autistisch spectrum. Binnen de woning is 24-uurs zorg aanwezig.

De woning is gebouwd in 2010 en bevindt zich op de begane grond in een pand met 3 andere woongroepen. In de grote voortuin met terras is het zowel in de zon als in de schaduw goed toeven. Iedere cliënt heeft een slaapkamer waar voldoende ruimte is voor een kast, stoel, bed, en tafeltje of bureautje.  Met de inrichting wordt rekening gehouden met de wensen van de cliënten (in overleg en samenwerking met familie).

De gezellige sfeer in het pand nodigt uit tot een bezoekje of contact met andere cliënten. Amerpoort organiseert op locatie Nieuwenoord regelmatig activiteiten waarbij familie en vrienden ook van harte welkom zijn.

Ligging 

Isengardplein 4 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route