Isengardplein 10

Isengardplein 10 biedt een veilige en warme plaats aan 9 mensen met een matig verstandelijke beperking.

Isengardplein 10 biedt een veilige en warme plaats aan 9 mensen met een matig verstandelijke beperking. Begeleiders en cliënten werken samen aan het behouden en – waar mogelijk  - uitbreiden van vaardigheden en het vinden van een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Isengardplein 10 is een sfeervolle woning waarbij het gevoel van een ‘thuis’ centraal staat. Elke cliënt heeft zijn eigen slaapkamer en deelt de ruime badkamers met andere bewoners.  Doordeweeks kookt de kok verse maaltijden en in het weekend maakt de begeleiding een favoriet gerecht van een van de bewoners. In de royale beschutte tuin kunnen zij heerlijk buiten zitten, zowel in de zon als in de schaduw.

Een veilige en warme omgeving met veel persoonlijke aandacht, dat is wat je kunt verwachten op het voormalig Kaidoz.

Persoonlijke aandacht

Op Isengardplein 10 staat persoonlijke aandacht per bewoner hoog in het vaandel. Elke dag wordt de gelegenheid gecreëerd om de dag door te nemen zodat de bewoners zich gehoord voelen.

De bewoners krijgen de ruimte om zichzelf te kunnen zijn en (hulp)vragen van cliënten worden door begeleiding serieus genomen. Samen kijken we naar wat er mogelijk is.

Isengardplein 10 biedt 24 uur persoonlijke aandacht en zorg. Tussen 7.00 en 22.30 uur is begeleiding aanwezig, daarna neemt de nachtdienst waar.

Ligging

De woning bevindt zich op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn. De woning is gebouwd in 2010. Isengardplein 10 kijkt uit op een levendige straat waar veel te zien en te beleven is. De woning staat voor sfeer, huiselijkheid, veiligheid en gezelligheid. De zit/slaapkamers zijn ruim en sfeervol. Cliënten en verwanten denken mee bij de indeling. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route