Isengardlaan 2 en 4

In Isengardlaan 2 en 4 wonen mensen met een ernstig verstandelijke beperking en een speciale zorg- en/of begeleidingsvraag.

In Isengardlaan 2 en 4 wonen 9 mensen met een ernstig verstandelijke beperking en een speciale zorg- en/of begeleidingsvraag. Deze geschakelde nieuwbouwwoning is rolstoelvriendelijk. Isengardlaan 2 en 4 is te vinden op locatie Nieuwenoord in Baarn.

Iedere cliënt van Isengardlaan 2 en 4 heeft een eigen slaapkamer, 2 cliënten hebben een eigen appartement. De cliënten maken gebruik van een gezamenlijke woonkamer en een ruime keuken. De kracht van Isengardlaan 2 en 4 is de speciale begeleiding en zorg in een gefundeerd pedagogisch klimaat aan mensen met een specifieke en bijzondere hulpvraag. Deze cliënten hebben - naast een verstandelijke beperking - stoornissen in het autismespectrum en vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag.
De begeleiding is rustig, activerend en competentiegericht. Begeleiders en cliënten werken aan het behouden en - waar mogelijk - uitbreiden van vaardigheden en het vinden van een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Ligging

Isengardlaan 2 en 4 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route