Isengardlaan 1

Isengardlaan 1 is een gezellige woning voor 5 jongvolwassenen met een ernstig tot matige verstandelijke beperking. Vaak is er ook sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag.

Isengardlaan 1 op locatie Nieuwenoord in Baarn is een gezellige woning voor 5 jongvolwassenen met een ernstig tot matige verstandelijke beperking en vaak moeilijk verstaanbaar gedrag. Door de nabijheid en betrokkenheid van vertrouwde begeleiders en familie ontwikkelen de jongvolwassenen hun zelfvertrouwen en sociale en emotionele vaardigheden. Vanuit deze veilige basis ontstaat er ruimte om van alles te ondernemen.

De cliënten krijgen veel persoonlijke aandacht en begeleiding op sociaal en emotioneel vlak, van vertrouwde personen. Samen in een groep leven brengt structuur in de dag. In de veilige omgeving van Nieuwenoord in Baarn kunnen cliënten zelf allerlei activiteiten ondernemen.

De jongvolwassenen zijn mobiel en graag actief bezig en zijn dan ook veel op pad. Ze gaan naar de dagbesteding, met een begeleider naar de dierentuin, bouwen hutten in het bos of drinken wat in Hilversum of in de kroeg van Nieuwenoord.

Naast de gezamenlijke woon- en eetkamer en tuin hebben de cliënten hun eigen slaapkamer, waar zij zelf tijd kunnen doorbrengen. Voor jongvolwassenen die behoefte hebben aan minder prikkels, zijn er 2 appartementen met een eigen woon- en slaapkamer en badkamer.

Wij hebben veel contact met de ouders van de cliënten. Samen bespreken we ideeën, wensen en problemen. Ook organiseren we samen gezellige activiteiten, bijvoorbeeld rond de feestdagen.

Ligging

Isengardlaan 1 is te vinden op het bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, boerderij, cultureel centrum, zwembad en sporthal. Nieuwenoord is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route