Huydecoperlaan 6

In Huydecoperlaan 6 wonen 8 ouderwordende cliënten met een ernstig verstandelijke beperking. De woning ligt op het bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord.

Op Huydecoperlaan 6 wonen 8 ouderwordende cliënten met een ernstig verstandelijke beperking. De woning bevindt zich op het bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn.

Iedere cliënt van Huydecoperlaan 6 beschikt over een eigen slaapkamer, 2 daarvan hebben een eigen badkamer met toilet. De cliënten maken gezamenlijk gebruik van de huiskamer en overige sanitaire voorzieningen. De woning grenst aan een gesloten binnentuin en heeft ook een eigen grote, open tuin. De woning is volledig afgestemd op de beperkingen van cliënten: gelijkvloers, rolstoeltoegankelijk en voorzien van speciale verlichting voor cliënten die slecht zien.

Het accent in onze zorg ligt op begeleiden en verzorgen. Voor een aantal cliënten zijn sturing, structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid van groot belang. In onze begeleiding ligt de nadruk op de basisveiligheid van de cliënt, rust vanuit de begeleider en het creëren van sfeer en huiselijkheid.

Ligging

Huydecoperlaan 6 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route