Hardenbroek

Hardenbroek is een woonlocatie voor mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Iedere cliënt heeft een ruim, modern appartement.

Hardenbroek is een woonlocatie voor mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking. Hun problematiek is divers en daarom bieden wij hier een breed begeleidingspakket. Hardenbroek is te vinden in Vleuterweide, een nieuwbouwwijk in Leidsche Rijn, Utrecht.

Deze locatie bestaat uit 3 gebouwen met 30 moderne appartementen. De twee gebouwen aan de straat Hardenbroek hebben elk vier verdiepingen met een lift en worden van elkaar gescheiden door particuliere woningen. Aan de Ruiterberg, een zijstraat van Hardenbroek, bevinden zich nog eens 5 appartementen.

Elk appartement beschikt over een eigen voordeur, met daarachter een woonkamer met keuken, een slaapkamer, een badkamer met toilet en een kleine berging.
Op de begane grond van de gebouwen aan de Hardenbroek zijn een inloop en inloophuiskamer waar cliënten gezamenlijk kunnen eten, eten af kunnen halen, een kopje koffie drinken of samen een activiteit ondernemen. Ook cliënten die aan de Ruiterberg wonen, kunnen hier terecht.

De locatie Hardenbroek biedt 24uurs zorg en er is een slaapdienst aanwezig.

Ligging

Hardenbroek ligt in de nieuwbouwwijk Vleuterweide in de Utrechtse deelwijk Leidsche Rijn. Op loopafstand van de locatie ligt een nieuw winkelcentrum, een cultureel centrum en een gezondheidscentrum.  De bushaltes zijn vlakbij en het treinstation bevindt zich op ongeveer 15 minuten lopen.

${carousel}

Routeplanner