Eekhoornweg 6

Eekhoornweg 6 is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, die lijden aan dementie. De woning is te vinden op het terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn.

Eekhoornweg 6 is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, die lijden aan dementie. De woning is te vinden op het terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn.

Eekhoornweg 6 is geschakeld met Muzeplein 103. De woning is gelijkvloers en aangepast voor psychogeriatrische zorg aan 6 cliënten. De cliënten hebben een eigen slaapkamer die zij naar eigen smaak kunnen inrichten om zo een prettige, vertrouwde omgeving te creëren. Zij brengen met elkaar veel tijd door in de gezellige woonkamer.

De woning is ruim en licht dankzij de vele ramen. Doordeweeks bereidt een kok verse maaltijden. Op het terras in de grote tuin kunnen cliënten heerlijk in het zonnetje zitten. Via de doorloop tussen Eekhoornweg 6 en Muzeplein 103 kunnen medewerkers van beide woningen elkaar assisteren.

Omdat de zorg is gericht op ouderen met dementie in alle fasen wisselt de zorgvraag sterk: begeleiden, verzorgen of verplegen. Dankzij aanpassingen en hulpmaterialen kunnen cliënten in verschillende fasen van dementie optimale zorg en ondersteuning krijgen. De huiselijke sfeer staat in de woningen voorop, aangepast aan de wensen van de bewoners.

Eekhoornweg 6 biedt 24 uur zorg voor de cliënten. Van 07.00 uur ’s ochtends tot 22.30 uur ’s avonds is er begeleiding, buiten die tijden neemt de nachtdienst waar.

Ligging

Eekhoornweg 6 is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

 

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route