Eekhoornweg 4

Eekhoornweg 4 is een kleinschalige woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking, waarbij sprake is van dementie.

Eekhoornweg 4 is een kleinschalige woonlocatie voor mensen vanaf 40 jaar met een verstandelijke beperking, waarbij sprake is van dementie. Eekhoornweg 4 is te vinden op locatie Nieuwenoord in Baarn. 

Eekhoornweg 4 is geheel gelijkvloers en speciaal aangepast voor psychogeriatrische zorg. De woning is geschakeld met Muzeplein 101. Elke cliënt heeft een eigen kamer. Eekhoornweg 4 kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer: er is veel aandacht besteed aan het gezellig en huiselijk maken van de woning, afgestemd op de behoefte en wensen van de cliënten. Van maandag tot en met vrijdag bereidt een kok verse maaltijden voor de cliënten.

De zorg voor cliënten van Eekhoornweg 4 richt zich op ouderen met achteruitgang door dementie. Dit kan het begeleiden, verzorgen of verplegen betekenen, aangepast aan de individuele behoefte van de cliënt. In de woning zijn dan ook extra aanpassingen en hulpmiddelen  aanwezig om bewoners bij verschillende fasen van dementie optimale zorg en ondersteuning te bieden.

Ligging

Eekhoornweg 4 ligt op het bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn.

 

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route