Managuadreef 10 (De Kiezel)

Mogen zijn wie jij bent! Daar gaat het om bij De Kiezel. De Kiezel is een woonlocatie in Utrecht voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek.

Voor wie

De Kiezel is een 24-uurs woonlocatie in Utrecht Overvecht voor volwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Vaak is er sprake van psychische problemen en/of middelengebruik. Op de Kiezel wonen de cliënten verspreid over verschillende locaties. Alle cliënten hebben een eigen appartement. Er is een gezamenlijke ruimte aanwezig waar cliënten en begeleiders samen kunnen komen voor bijvoorbeeld activiteiten, koffie drinken en gezamenlijk eten. 

De woning

De Kiezel bestaat uit meerdere appartementen in Overvecht en Zuilen. In Overvecht zijn het veertien appartementen in één straat. In deze straat zit ook de gezamenlijke ruimte en het kantoor van de begeleiding. Daarnaast zijn er losse 2 appartementen in de nabije omgeving, waarvan 1 appartement een plek is waar je kan samenwonen. In de wijk Zuilen zijn er zes woningen. Daar woon je wat verder weg van de begeleiding.  Ook kan je begeleiding krijgen van De Kiezel als je een eigen woning hebt en in de buurt van De Kiezel woont.

De begeleiding

Misschien heb je in je leven al zoveel meegemaakt dat je niet weet wat de begeleiding nog voor je kan betekenen. De begeleiders zijn er voor je en accepteren jou zoals je bent. Je persoonlijk begeleider kijkt met jou naar wat je nog zou willen bereiken en helpt je ook bij praktische vragen. Op De Kiezel vinden we het belangrijk dat je naar dagbesteding of werk gaat en een vrijetijdsbesteding hebt. Samen kijken we wat jij nodig hebt om jouw leven prettig te maken en ondersteunen we jou daarbij. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig op De Kiezel. 

De omgeving

De appartementen van De Kiezel liggen in de Utrechtse wijk Overvecht en Zuilen. In de wijk zijn verschillende winkelcentra, waaronder het grote Shoppingcenter Overvecht. Ook zijn er veel mogelijkheden om te sporten. De locaties van de Kiezel zijn goed bereikbaar met de bus. Parkeren is er gratis.

Meer weten?

Het Klantbureau van Amerpoort weet of er plekken vrij zijn op de locatie De Kiezel.

Het kantoor van de begeleiding verhuist binnenkort van de Managuadreef 10 naar de Bahamadreef 13 

 

Routeplanner