Bombardonstraat 137

Bombardonstraat 137 is een woonvorm voor jongvolwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking, in de wijk Zielhorst. Dankzij persoonlijke begeleiding kunnen zij zoveel mogelijk zelf vorm en inhoud aan hun leven geven.

Bombardonstraat 137 is een woonvorm voor jongvolwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Dankzij persoonlijke begeleiding kunnen zij zoveel mogelijk zelf vorm en inhoud aan hun leven geven. Bombardonstraat 137 is te vinden in de wijk Zielhorst in Amersfoort.

De locatie gaat begin 2020 sluiten. Er is een nieuwe locatie in aanbouw aan de Operaweg in Amersfoort. 

Bombardonstraat 137 is een woning met 1 verdieping die via een trap bereikbaar is. Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer. De badkamer wordt met elkaar gedeeld. Op de begane grond is een ruime huiskamer met open keuken. Bombardonstraat 137 heeft een voor- en achtertuin met een gezellig terras.

Dagelijks voeren de cliënten vrijwel alle huishoudelijke werkzaamheden zelf uit. Iedereen heeft een of meerdere taken. De begeleiding is gericht op de persoonlijke ontwikkeling en groei van de cliënten. Hierbij hanteert het team een coachende en reflecterende begeleidingsstijl.  Er is begeleiding van 7.00-11.00 uur en van 15.15-22.15 uur. 's Nachts is er een slaapdienst. Het team maakt onderdeel uit en werkt samen met het team van het naastgelegen Bombardonstraat 133.

Betrokkenheid en samenwerking met het netwerk van de cliënten is een belangrijk onderdeel van het werk van begeleiders. Met verwanten en buurtbewoners zetten zij zich in om cliënten mee te laten doen in de samenleving en hen het gevoel te geven bij de wijk Zielhorst en stad Amersfoort te horen.

 

Ligging

Zielhorst bevindt zich op loopafstand van winkelcentrum Emiclaer. In de wijk staan vooral veel eengezinswoningen en er woont veel jeugd. Er is betrekkelijk weinig criminaliteit en weinig overlast van jongeren en omwonenden. Het voorzieningenniveau van winkels, scholen en sportcentra is prima. Bombardonstraat is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

 

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route