Bombardonstraat 133 en 135

Bombardonstraat 133 is een woonlocatie voor volwassenen met een verstandelijke beperking in Amersfoort.

Bombardonstraat 133 is een woonlocatie voor volwassenen met een verstandelijke beperking in Amersfoort. Bombardonstraat is te vinden in de wijk Zielhorst in Amersfoort.

De locatie gaat begin 2020 sluiten. Er is een nieuwe locatie in aanbouw aan de Operaweg in Amersfoort. 

Bombardonstraat 133 bestaat uit meerdere aaneengeschakelde woningen die zijn omgebouwd tot een woonhuis. De woning heeft 2 verdiepingen die met een trap bereikbaar zijn. Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer. De 3 badkamers in de woning worden met elkaar gedeeld. Op de begane grond is een ruime huiskamer met openkeuken. Bombardonstraat 133 heeft een voor- en achtertuin met een terras.

De begeleiding is gericht op het in stand houden en waar mogelijk verder ontwikkelen van vaardigheden en mogelijkheden van de cliënten. Door het bieden van structuur, voorspelbaarheid en duidelijke grenzen ervaren cliënten veiligheid. Binnen de grenzen wordt zelfredzaamheid en het maken van eigen keuzes gestimuleerd. Dagelijks voeren de cliënten lichte huishoudelijke werkzaamheden uit. Iedereen heeft een of meerdere taken.

Door de week is er begeleiding van 15.00 uur tot 10.00 uur de volgende ochtend. In het weekend is er 24 uurs begeleiding aanwezig. Het team maakt onderdeel uit en werkt samen met het team van het naastgelegen Bombardonstraat 137. Begeleiders bevorderen betrokkenheid en samenwerking met het netwerk van de cliënten.Met verwanten, vrijwilligers en buurtbewoners zetten zij zich in om cliënten mee te laten doen in de samenleving en hen het gevoel te geven bij de wijk Zielhorst en stad Amersfoort te horen.

Ligging

Zielhorst bevindt zich op loopafstand van winkelcentrum Emiclaer. In de wijk staan vooral veel eengezinswoningen en er woont veel jeugd. Er is betrekkelijk weinig criminaliteit en weinig overlast van jongeren en omwonenden. Het voorzieningenniveau van winkels, scholen en sportcentra is prima. Bombardonstraat is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route