Dennenweg 20a (Andreas)

In Andreas in Bosch en Duin wonen jongeren met een licht verstandelijke beperking. Zij krijgen begeleiding vanuit een antroposofische visie.

Woonhuis Andreas valt onder Christophorus en is gelegen in de villawijk Bosch en Duin. Christophorus biedt zorg en ondersteuning vanuit een antroposofische visie. Woonhuis Andreas bestaat uit 7 cliënten met een licht verstandelijke beperking vaak in combinatie met hechtingsproblematiek of een autistisme spectrum stoornis. De begeleidingsintensiteit is wisselend per cliënt.

Bij Andreas worden jongeren tussen de 15 en 20 jaar ondersteund en begeleid in een veilige en beschermde omgeving tijdens hun weg naar volwassenheid. Ze worden gestimuleerd hun zelfstandigheid en eigen keuzes maken, bijvoorbeeld in vrije tijd, bijbaantjes en het omgaan met internet.

Christophorus biedt zorg en ondersteuning vanuit een antroposofische visie. Lees meer over de visie van Christophorus.

Ligging

Andreas is te vinden op het bosrijke terrein van Bosch en Duin. Hier wonen zo'n 90 kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in 10 bijzondere huizen met een warme sfeer. Op dit terrein heeft Christophorus ook een aantal dagbestedinglocaties en u vindt er een gezondheidscentrum. In Amersfoort heeft Christophorus nog 2 woningen voor jongvolwassenen. In een minder groene omgeving, maar met dezelfde sfeer. Sommige woningen verraden in hun architectuur een andere kijk op het leven. Die kijk vloeit voort uit de traditie waarin de woningen van Christophorus staan, de antroposofie.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route