Twizst Grand Café

Wil jij als dagbesteding samenwerken met de medewerkers van ontspanningscentrum Twizst? Dat kan!

Heb jij ervaring in de horeca? En hou je van gevarieerd werk? Dan kan je van maandag tot en met woensdag aan de slag bij Twizst.

Het team

Bij Twizst werken 5 medewerkers met een lichte en matige verstandelijk beperking in het Grand Café. Ook doen wij allerlei klussen in en rondom het gebouw. Begeleiders van Amerpoort coachen ons.

Het werk

Wij bieden gasten van Twizst een warm welkom in het Grand Café. Daarnaast doen we schoonmaakklussen en helpen we bij bijvoorbeeld de bowlingbaan of bij de voorbereidingen voor bruiloften, partijen en kinderfeestjes. Ook zijn er diverse (technische) klussen in en rondom het gebouw die wij oppakken. Dit zijn maar een paar voorbeelden van onze verschillende taken.   

${quote}

De werkplek

Twizst is een prachtige locatie aan de rand van Bunschoten waar veel verschillende activiteiten plaatsvinden. Je kan er sporten, zwemmen, bowlen, een feest vieren, naar de sauna en het beautycenter gaan of gezellig eten in het Grand Café.

Jouw ontwikkeling

Twizst is een echte leerplek. We hebben tijd en aandacht om je van alles te leren. Zo kan je leren een goede gastheer te zijn. Je leert allerlei horecavaardigheden, zoals een bestelling opnemen en bedienen. En hoe je een drankje inschenkt of een lekkere cappuccino maakt. Ook leer je de afwasmachine bedienen in de spoelkeuken en hoe je de voorraad op de goede plek zet.

Iets voor jou?

Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Lijkt Twizst jou een leuke werkplek?Kom gerust eens kijken. Wist je dat je als medewerker van Twizst een gratis sportabonnement krijgt? Aanmeldingen voor dagbesteding gaan via de afdeling Zorgbemiddeling van Amerpoort.

Download hier de flyer (pdf).

Routeplanner