Theater Totaal

Theater Totaal is de werkplek voor talentvolle muzikanten en acteurs met een verstandelijke beperking. De plek waar mensen met een verstandelijke beperking hun droom van uitvoerend artiest kunnen waarmaken.

Home

Theater Totaal is de werkplek voor talentvolle muzikanten en acteurs met een verstandelijke beperking. De plek waar mensen met een verstandelijke beperking hun droom van uitvoerend artiest kunnen waarmaken. Maak kennis met onze band Total Loss en met onze theatergroep Kraak. Zie voor meer informatie artiesten.

E-mail: theatertotaal@amerpoort.nl

Download de flyer (PDF)

Op de muziek- en theaterwerkplaats werken artiesten aan de ontwikkeling van hun artistieke vaardigheden. Ze worden daarin begeleid door docenten uit diverse kunstvakopleidingen die beschikken over didactische en pedagogische vaardigheden. 

De dagelijkse activiteiten op de werkplaats gebeuren voornamelijk in groepsverband. Door deze aanpak wordt niet alleen de groei van de artiesten (inter) actief gestimuleerd maar kunnen zij al gauw deelnemen aan concerten en voorstellingen. Het verzorgen van optredens is waar muzikanten en acteurs verlangend naar uitkijken. 

Alle muziek- en theaterproducties zijn van eigen hand. Theater Totaal verzorgt maatwerkproducties voor uiteenlopende gelegenheden waaronder congressen, symposia, opleidingen, bedrijfstrainingen, festivals of gewoon feesten.  

Theater Totaal is in 1996 opgericht naar een initiatief van Jan Lommers, met als doel om mensen met een verstandelijke beperking mogelijkheden te bieden om hun aanleg voor muziek of theater te ontplooien.

Proef de sfeer en ontmoet talenten!

Om de sfeer van Theater Totaal op te snuiven is een bezoek aan de werkplaats een aanrader. Daar is te zien op welke unieke wijze artiesten en medewerkers aan muziek- en theaterproducties werken. Bel of mail gerust voor een afspraak.

Missie

Theater Totaal is een muziek/theater (t)huis voor artiesten met een verstandelijke beperking. In een sociaal klimaat waarin lichtheid van het bestaan, onderlinge hulp, begrip, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid centraal staan, ontwikkelen de artiesten hun uitzonderlijke talent doormiddel van scholing en vertoning.

Artiest

De artiesten van Theater Totaal werken samen met de docenten aan voorstellingen en optredens van hoge kwaliteit. Theater Totaal is dan ook trots op de band Total Loss en theatergroep Kraak.

Total Loss

De band Total Loss wisselt eigen werk af met swingende covers en prachtige liefdesliedjes. Diverse vocalisten zingen in het Nederlands en Engels en worden ondersteund door een swingende ritmesectie die garant staat voor een stevige groove en vette solo’s. Enkele bandleden leveren een bijdrage aan het schrijven van muziek en liedteksten.

Total Loss is de band van Theater Totaal; de werkplek waar talentvolle muzikanten en acteurs met een verstandelijke beperking hun droom om artiest te zijn, waar kunnen maken. 

Total Loss leent zich uitstekend voor optredens voor uiteenlopende gelegenheden waaronder concerten, festivals, symposia, congressen, bedrijf- en schoolfeesten. De muziek is eerder geschikt voor luister- dan voor danspubliek.

 

Kraak

De theatergroep Kraak is een groep met talentvolle acteurs. 

Zij werken aan producties die zijn bedacht door artistiek leider en docenten. Om een grote betrokkenheid te realiseren heeft de inhoud van de producties veel raakvlakken met de belevingswereld van de acteurs. Wanneer er voldoende inhoud is en alle betrokkenen kunnen werken met de verhaallijn, wordt er onder een strakke regie intensief gerepeteerd. 

Naast de lopende voorstellingen wordt er binnen Kraak altijd gewerkt aan korte voorstellingen en scènes op maat voor uiteenlopende gelegenheden. Kraak is flexibel en kan daardoor snel reageren op onverwachte verzoeken. Acteurs van Kraak worden regelmatig gevraagd, o.a. voor rollen in instructiefilms.

 

 

Dagbesteding

Kraak en Total Loss

De dagbesteding is wekelijks op maandag, dinsdag en donderdag. Muzikanten en acteurs werken aan hun artistieke prestaties, studeren nieuwe producties in en bereiden zich voor op optredens. Docenten dragen zorg voor een optimaal pedagogisch klimaat. 

                     

De vierde dag

De vierde dag is een dag waarop jij je basisvaardigheden op het gebied van theater verder kunt ontwikkelen. Deze dag kan in combinatie met maandag, dinsdag, donderdag of los worden gevolgd. 

Werktijden

09.30-10.00 uur    inloop met koffie en thee
10.00-12.30 uur    werken
12.30-13.15 uur    pauze
13.15-15.15 uur    werken

                   

Bij ons artiest worden

Denk jij aanleg te hebben voor muziek of theater en heb jij een indicatie dagbesteding? Droom je ervan om als muzikant of acteur op te treden?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij nodigen je uit om te komen kijken op onze werkplaats. Daar kun je zien wie we zijn en wat we allemaal doen! Voor jou een mooie gelegenheid om te ontdekken of Theater Totaal iets voor jou is. 

Om je te helpen je droom waar te maken, gaan we als volgt te werk: 

1)  Kennismaking
Na aanmelding maken we een afspraak voor een kennismakingsbezoek. Dit bezoek levert jou en ons genoeg informatie op te bepalen of je bij ons stage wilt en kunt gaan lopen. 

2) Stage
Tijdens een korte stage van 3 weken draai je mee met Total Loss, Kraak of de vierde dag. In die stageperiode leer je onze aanpak, de artiesten, docenten en uiteraard de sfeer kennen. Voor ons is die stage van belang om een goed beeld te krijgen van jouw aanleg en vaardigheden. Bij "vaardigheden" moet je bijvoorbeeld denken aan het kunnen samen spelen met andere artiesten, je kunnen laten regisseren en in staat zijn om werkelijkheid en fantasie te onderscheiden. 

3) Toelating
Na de stageperiode is er een evaluatiegesprek waarin we besluiten of je bij Theater Totaal kan komen werken. De minimale leeftijd is 16 jaar. 

Aanmelden

Heb je interesse? Stuur ons dan een e-mail: theatertotaal@amerpoort.nl. Je telefonisch aanmelden op nummer 06-21538596 mag ook. Je bent met ouders, verzorgers of begeleiders van harte welkom. 

Vakantie

Bij Theater Totaal verbind je je aan een collectief, dit houdt in dat we de schoolvakanties van Midden Nederland vrij zijn. Buiten de schoolvakantie kun je geen vrije dagen opnemen. De optredens kunnen zowel overdag op werkdagen als ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. 

Werkweek Charme

Een bijzonder programmaonderdeel bij Theater Totaal is de werkweek op theaterlandgoed Charme in Frankrijk. Jaarlijks opent Theater Totaal het nieuwe seizoen met een cultuurprogramma voor alle artiesten en docenten. Deelnemers werken intensief samen aan uiteenlopende producties die ter plekke worden bedacht. De werkweek heeft tot doel:

1) Een ontspannen en gezellige opening van het nieuwe seizoen.

2) Versterking van de onderlinge band.

3) Inhoudelijke voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

 

 

Boekingen

 

Theater Totaal speelde VOGELVRIJ.

Het belooft een mooie dag te worden.
Er is een bont gezelschap dat bij elkaar komt voor een tewaterlating.
Er zijn jonge gasten en oude rotten. Er zijn Ann en Dirk die elkaar zo heerlijk missen.
Herman met zijn zak vol stenen en de brievenbus.
Opa en Merel vol liefde voor elkaar en voor oma.
De visser met een schone aan de haak.
En een ongenode gast, Meneer Kist, die je treft bij je einde en gewoon zijn lijst afwerkt.
Het belooft een mooie dag te worden.
Tenminste...

Theater Totaal houdt van ontmoeten en verbinden.
Zij gingen de samenwerking aan met bewoners van Zorg-Spectrum, zeemanskoor de Brulboei, leerlingen van basisschool De Tweeklank, Freerunners Just Play, Huis van Waarde & Wederkeer en Museumwerf Vreeswijk en meer amateurspelers uit Nieuwegein.

"Ik mis je zo."
"Mis je me altijd?"
"Niet dichterbij komen."
"Waarom niet?"
"Als je te dichtbij komt dan mis ik je niet meer."


 

 

 

 

Maak vrijblijvend kennis met de ervaringen van Theater Totaal. Graag nodigen we u uit voor een gezamenlijke verkenning naar de mogelijkheden voor uw organisatie, uw scholieren, uw studenten, uw medewerkers, uw gasten, uw vrienden, uw artiesten of anderen.

Theater Totaal wil dat de artiesten midden in de samenleving staan. Naast de optredens gebeurt dat onder andere door samenwerkingsprojecten met bijvoorbeeld HKU (Hoge school voor de kunsten Utrecht) en het Deltion Zwolle

Onze producten die te boeken of te koop zijn, zijn o.a. :

-Optredens
-Scènes op maat
-Duo optredens
-CD en kaartverkoop via de webwinkel

 

 

Te boeken:

 

Het dierenconcert van de band Total Loss
 

Een kwakend, blakend en spetterend familie concert .

Alle 10 nummers die voorbij komen zijn geïnspireerd op een dier. Van Herman de stier tot Tinus de huis-, tuin- en keukenkat.

Voor info: 06-21538596

 

De lopende voorstellingen

Klik op onderstaande flyers voor meer informatie over onze voorstellingen.

 

 

      

gespeelde voorstellingen 

 
 

Meer informatie? 

Wilt u op hoogte gehouden worden van onze voorstellingen en concerten, meld u aan voor de nieuwsbrief/uitnodiging

Wilt u informatie over de voorstellingen dan kunt u bellen met Theater Totaal op 06-21538596 of mailen naar theatertotaal@amerpoort.nl.

 

 

Agenda

2018

november 2018
5 nov optreden duo voor Mee NL in Papendrecht
8 nov. spelen we Sjeekspier voor dummies in Eindhoven
15 nov. optreden duo voor Uniek sporten in Groningen
17 nov. spelen we de voorstelling Assepoester, maar dan woester! in Hilversum ter introductie voor onze nieuwe locatie Hilversum
28 nov spelen we Assepoester, maar dan woester! op de Mozarthof in Hilversum

oktober 2018
2 okt. optreden duo voor NOC NSF in Utrecht
6 okt. spelen scène op de verwantendag Amerpoort
8 okt. spelen in filmpjes bij BlendLeren
11 okt. optreden duo voor NOC NSF in Wormer
18 okt. workshop op de HU in Utrecht

september 2018
2 t/m 8 sept. werkweek op Charme
10 sept. compensatiedag, artiesten vrij

augustus 2018
27 aug. eerste werkdag nieuwe seizoen

juni 2018
8 juni Duo optreden voor NOC NSF in Papendal
21 juni openbare Try -out van de voorstelling  Vogelvrij
22 juni première van de voorstelling Vogelvrij
23 juni avondvoorstelling Vogelvrij
24 juni middagvoorstelling Vogelvrij
27 juni Duo optreden voor NOC NSF in Haarlem

mei 2018
26 mei Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester!" op een besloten gelegenheid

april 2018
5 april Kraak speelt "Sjeekspier voor dummies" voor studenten van het MBO Utrecht
6 april Kraak speelt "Buikje vol?" op de Schakel in Nieuwegein
6 april Kraak speelt "Buikje vol?" op de Willem Alexanderschoolin Nieuwegein
9 april Duo optreden voor NOC NSF in Den Haag
17 april Kraak speelt "De vleugels van Vink" op de Rafael in Utrecht
20 april Kraak speelt "Buikje vol?" op de peuterspeelzaal Pippeloentje in Nieuwegein

maart 2018
15 maart Kijkje achter de schermen bij Theater Totaal, iedereen is welkom!
16 maart Kraak speelt de voorstelling "Buikje vol?" en "Assepoester, maar dan woester"op de Meerklank in Zeist
19 maart Duo optreden voor NOC NSF in Weststellingwerf
23 maart Kraak speelt "Buikje vol?" bij Vitras en piraatjes in Nieuwegein
23 maart Kraak speelt "Buikje vol?" op de brede zorgschool Cambier in Tiel
26 maart Duo optreden bij Amerpoort

februari 2018
4 febr. optreden op een benefietavond in de Kom
9 febr. Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester!" op een besloten gelegenheid
21 febr. Kraak speelt "Sjeekspier voor dummies" in Theater de Flint in Amersfoort (besloten)

januari 2018
12 jan Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester!" in Houten (besloten)
16 jan Total Loss geeft een dierenconcert op de Schouw in Nieuwegein
29 jan Kraak speelt "Ik weet wat ik wil!" bij Zogspectrum.

 

2017

december 2017
14 dec. Kraak speelt "Sjeekspier voor dummies" in de Kom( besloten)
12 dec. opnames Total Loss op het Knoop Gala, uitzending 21 december.
10 dec. Kraak speelt "Sjeekspier voor dummies" in Amersfoort

november 2017
2 nov. Kraak speelt "Ik weet wat ik wil!" op de Mauritsschool in Nieuwegein
11 nov. Kraak speelt "Sjeekspier voor dummies" op het festival Door elkaar in Gouda
14 nov. Duo optreden bij Amerpoort
26 nov. Kraak speelt "Sjeekspier voor dummies" bij Stut in Utrecht (kaartjes: reserveren@stut.nl)
27 nov. Duo optreden bij Amerpoort

oktober 2017
1 okt. Total Loss geeft een dierenconcert om 13.00 uur bij Natuurkwartier, Geinoord 9, Nieuwegein
3 okt. Kraak speelt "Ik weet wat ik wil!" op de Schouw in Nieuwegein
9 okt. Kraak speelt "Ik weet wat ik wil!" op de Tweeklank en Willem Alexanderschool in Nieuwegein
10 okt. Kraak speelt "Ik weet wat ik wil!" op de Meander in Nieuwegein

augustus 2017
27 augustus t/m 2 september werkweek op Charme in Frankrijk

juli 2017
2 juli voorstelling en concert bij Werk aan het Spoel
10, 11 en 13 juli zomerschool
8 juli t/m 20 augustus zomervakantie

juni 2017
6 juni Kraak speelt de voorstelling "Ik weet wat ik wil!" op de Cleophasschool in Utrecht
8 juni Twee voorstellingen in Theater de Kom
13 juni Duo optreden voor Amerpoort
17 juni Kraak speelt de voorstelling "Assepoester, maar dan woester! "in Soest
25 t/m 1 juli VOT theaterkamp met een deel van de artiesten

mei 2017
4 mei Kraak speelt de voorstelling "Ik weet wat ik wil!" op het Deltion College in Zwolle
8 mei Kraak speelt de voorstelling "Ik weet wat ik wil!" op de Ariane de Ranitz in Utrecht
9 mei Kraak speelt de voorstelling "Ik weet wat ik wil!" op de Beatrixschool in Nieuwegein
16 mei Kraak speelt de voorstelling "Ik weet wat ik wil!" op de Brug in Utrecht
22 mei Kraak speelt de voorstelling "Ik weet wat ik wil!" op de Trompetvogel in Nieuwegein
29 mei Kraak speelt de voorstelling "Ik weet wat ik wil!" op de 2e Marnixschoool in Utrecht
29 mei Duo optreden
30 mei Total Loss geeft een concert op de Rafaelschool in Utrecht

april 2017
4 april Kraak speelt een voorstelling "Ik weet wat ik wil!" op de Rafaelschool in Utrecht

maart 2017
13  maart Theater Totaal verzorgt een bijeenkomst van de Vereniging Ongekend Talent in Theater de Kom
14 maart Theater Totaal verzorgt een workshop op de Rafaelschool in Utrecht
21 maart Theater Totaal verzorgt een workshop op de Rafaelschool in Utrecht
22 maart Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op de cultuureducatiemarkt in Utrecht
22 maart het trio van Theater Totaal speelt op de informatiemarkt Stip VSO en Mytyschool Ariane de Ranitz
28 maart Theater Totaal verzorgt een workshop op de Rafaelschool in Utrecht

februari 2017
5 februari speelt de band Total Loss op het Kromme rijn festival in Bunnik
7 februari Duo optreden bij Amerpoort
9 februari Theater Totaal verzorgt een teambuilding in Theater de Kom
20, 21 en 23 februari HKU week makersweek

januari 2017
09 januari Duo optreden in Theater de Kom
18 januari Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op het Summa College in Eindhoven
19 januari Kraak speelt "De kleren van de keizer" in de Soos in IJsselstein

2016

december 2016 
12 december optreden Duo bij Monuta in Houten
30 nov t/m 8 dec vertegenwoordigt een groep van 9 artiesten Nederland  op een festival voor mensen met een verstandelijke beperking in Isfahan in Iran.

november 2016 
01 november Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" in de Meervaart in Amsterdam
05 november Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" en Total Loss geeft een concert in Lopik
08 november Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op een werkconferentie in Utrecht
16 november Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op een werkconferentie in Utrecht
19 november Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester"  voor Humanitas in Nieuwegein
24 november Duo optreden voor de stichting Mijn eigen thuis in Baarn

oktober 2016 
17 oktober Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op een werkconferentie in Soesterberg
27 oktober Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op de Mozarthof in Hilversum
28 oktober Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op het sprookjesfestival in Arnhem
28 oktober Total Loss geeft een concert in 't Stip-café in Utrecht
31 oktober Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op een werkconferentie in Soesterberg

september 2016
11 september Kraak speelt "De griezels "in de bibliotheek in Utrecht
13 september speciale  Roald Dahl avond in Theater de Kom
16 september Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" bij Stip in Utrecht

juni 2016
9 juni voorstelling de GVR in Culemborg
10 juni besloten voorstelling De GVR in Culemborg
11 juni voorstelling de GVR in Culemborg
18 juni optreden van de band Total Loss in Nieuwveen

april 2016
01 april Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" in de Kom voor de Beatrixschool
04 april Kraak speelt "de Griezels" op de Jenaplanschool, De overkant
07 april Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op de Jenaplanschool de Brug in Utrecht
08 april Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op de Cleophasschool in Utrecht
11 april Kraak speelt "de Griezels" op de CNS in Abcoude
12 april Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" bij Deltion
18 april Kraak speelt "de Griezels" op de Meerklank in Zeist

maart 2016
07 maart Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op de Rafael in Utrecht
15 maart Kraak speelt "Het wonderlijke verhaal van Roald Dahl" in zorgspectrum Vreeswijk/Nieuwegein
18 maart Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op de2e Marnixschool in Utrecht
21 maart Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" op de Ariane de Ranitz in Utrecht
22 maart Kraak speelt "Assepoester, maar dan woester" en "Het wonderlijke verhaal van Roald Dahl" op de Trompetvogel in Nieuwegein

februari 2016
15 t/m 19 febr HKU makersweek

 

 

Nieuws

Social media

Theater Totaal heeft een Facebook pagina:
www.facebook.com/TheaterTotaal

volg ons ook op Twitter:
www.twitter.com/Theater_Totaal 

 

Locatie Hilversum

Nieuwe acteurs en actrices gezocht voor Theater Totaal Hilversum!

Theater Totaal krijgt al enkele jaren het verzoek om ook een werkplaats in ’t Gooi op te starten.

Waarom ook niet? Dit gaan we doen!

Vanaf 9 januari  2019 starten wij op de woensdagen een nieuwe locatie in Hilversum. 

We gaan hier alleen met het vak theater aan de slag.

Er is plek voor nieuwe acteurs en actrices uit Hilversum en de omgeving van Hilversum.

Onze huidige locatie in Nieuwegein blijft natuurlijk bestaan! In Nieuwegein werken we op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. In Hilversum beginnen we eerst eens met 1 dag in de week.

 

Wat biedt Theater Totaal:

De artiesten van Theater Totaal krijgen theaterlessen om hun talent verder te ontwikkelen. Daarnaast werken we toe naar voorstellingen die op verschillende plekken gespeeld worden. Theater Totaal treedt o.a. op in theaters, op scholen en op symposia.  Als speler bij Theater Totaal krijg je dus de kans je talent verder te ontwikkelen en aan de buitenwereld te laten zien.

Voor wie:

Voorwaarden om te kunnen deelnemen aan Theater Totaal in Hilversum:

  • Je houdt van theater en hebt talent dat je graag wilt ontwikkelen
  • Je hebt een licht tot matig verstandelijke beperking
  • Je hebt een indicatie voor dagbesteding
  • Je woont op maximaal 10 kilometer van Hilversum

Je mag ook een paar woensdagen komen stagelopen om te kijken of het theatervak iets voor je is.

Waar en wanneer:

Waar: Theater Santbergen, Noorderweg 2 in Hilversum. Dat is op een paar minuten lopen van het treinstation in Hilversum. Het is goed bereikbaar met trein, bus en fiets.

Wanneer: elke woensdag van 10.00 uur tot 15.15 uur.  We starten op woensdag 9 januari 2019.

Nieuwsgierig? Kom kijken naar een voorstelling in Theater Santbergen op 17 november!

Ter kennismaking spelen artiesten van Theater Totaal op zaterdag 17 november de voorstelling

 “Assepoester, maar dan woester!” in Theater Santbergen in Hilversum. Deze voorstelling begint om 14.00 uur en is gratis toegankelijk. Na afloop kunnen cliënten meedoen met een workshop. Ook zijn docenten en artiesten uit Nieuwegein aanwezig om vragen te beantwoorden.  Aanmelden voor deze voorstelling en workshop kan per mail. 

Je bent ook altijd welkom om langs te komen op onze locatie in Nieuwegein om te kijken hoe er gewerkt wordt. Maak hiervoor een afspraak op maandag, dinsdag of donderdag.

Meer weten en aanmelden?

Mail dan naar theatertotaal@amerpoort.nl of bel 06 21 53 85 96

 

 

 

Nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief juni 2017

NIeuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief nov 2015

Nieuwsbrief juni 2015 

Wilt u ook graag de digitale nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een e-mail naar theatertotaal@amerpoort.nl en vermeld daarin dat u interesse hebt in de nieuwsbrief en op welk e-mailadres u hem wilt ontvangen. 

 

 

Theater Totaal gaf een voorstelling in Iran

Negen artiesten en vier begeleiders van Theater Totaal geven een theatervoorstelling tijdens het International Festival for persons with disabilities in de stad Isfahan in Iran.

22 nov 2016 heeft de groep die 30 november naar Iran gaat via Skype vragen mogen stellen aan een medewerker van de Ambassade in Iran.

30-11-2016 De groep neemt op Schiphal afscheid en gaat op reis, wat een spannend avontuur!

01-12-2016 Om 3.55 uur is de groep veilig geland in Isfahan in Iran, ze zijn welkom geheten met bloemen en de staatstelevisie.

01-12-2016 De heenreis beleef het mee in dit reisverslag.

02-12-2016 Het festival is begonnen, Lees hier het verslag van de openingsceremonie.

03-12-2016 Anke , Mirjam en Elma geven een workshop.

04-12-2016 vanavond is het zover, Theater Totaal speelt om 19.30 uur (17.00 uur bij ons) de voorstelling. Spannend!

De koffers staan klaar voor vertrek naar de voorstelling.

04-12-2016  Laat op de avond een geweldig bericht uit Iran:

JAAAAA!!!!!
We hebben het gedaan!
En hoe!
De zaal echt plat gespeeld.
Een bom volle zaal. Honderden mensen.
Staande ovatie! Mensen bleven klappen.
En daarna...
Alle mensen op toneel die met ons op de foto wilde.

Wat zijn we trots op Alies, Berry, Daan, Desiree, Isabelle, Jorn, Mark en Reggie en Remco en natuurlijk Elmar, Anke, Mirjam en Elma.

05-12-2016 De eerste foto van de voorstelling is binnen, het verslag volgt zo snel mogelijk.

06-12-2016 Stel je voor

07-12-2016 Wij hebben al gewonnen! Lees hier hoe de groep tot deze conclusie komt.

08-12-2016  De groep is op weg naar huis met koffers vol indrukken en verhalen en... met een 2e prijs voor de muziek en een 2e prijs voor actrice Alies, wat zijn we trots!

08-12-2016 De groep is weer thuis en kijkt terug op een reis om nooit te vergeten!

 

 

Vrienden

 

 

- zoekt vrienden...

die de activiteiten van Theater Totaal willen ondersteunen door middel van een jaarlijkse donatie (vanaf 25 euro per jaar).

 

Stichting Vrienden van Theater Totaal

Mensen met een verstandelijke beperking en aanleg voor muziek en theater dromen vaak van een carrière als artiest. Stichting Vrienden van Theater Totaal helpt artiesten hun dromen te verwezenlijken.

Dat doet ze door een bijdrage te leveren aan muziek- en theaterproducties. Denk daarbij aan de aanschaf van instrumenten, apparatuur, kostuums en decorstukken, en aan ondersteuning bij de productie van cd’s

Artiesten ervaren optredens als een bekroning van hun werk en ontwikkeling. Dankzij donaties van de Vrienden van Theater Totaal zijn veel succesvolle voorstellingen, concerten en cd’s gerealiseerd.

 

Vriend van Theater Totaal worden

Wilt u donateur worden?  Vul onze flyer in en stuur hem naar vriendenvantheatertotaal@gmail.com.

 

Bezoek de pagina van de Stichting Vrienden van Theater Totaal.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route