Dagbestedingsgroepen Snoek

Dagbestedinglocatie Snoek bestaat uit 3 kleinschalige groepen, Snoekbaars, Karper en Meerval, voor volwassenen met een ernstig meervoudige beperking.

Dagbestedinglocatie Snoek bestaat uit 3 kleinschalige groepen, Snoekbaars, Karper en Meerval, voor volwassenen met een ernstig meervoudige beperking. Het accent ligt op sfeerbeleving en communicatie. Snoek bevindt zich op het bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn.

Het opdoen van ervaringen in een veilige en overzichtelijke situatie staat centraal. De activiteiten zijn vooral gericht op bewegen en het aanbieden van lichaamsgebonden prikkels en ervaringen. Denk aan het stimuleren van de zintuigen op basaal niveau, zoals het maken van contact, voelen, proeven, ruiken en bewegen. De activiteiten zijn individueel en groepsgericht, op basis van een weekprogramma met vaste, terugkerende thema’s.

In de Snoekbaars ligt het accent op sfeerbeleving, communicatie, beweging en de balans tussen actie en rust. De Karper houdt zich bezig met sfeerbeleving, communicatie, dynamiek en de balans tussen actie en rust. De Meerval richt zich op communicatie, structuur, voorspelbaarheid en beweging.

Ligging

Snoek is onderdeel van dagbestedingseenheid Omnibus, te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn. Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, cultureel centrum en boerderij. Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

${carousel}

Routeplanner