Serviceteam Vosseveld

Het Serviceteam Vosseveld is een actieve groep van jongvolwassenen en volwassenen met een matige verstandelijke beperking.

Het Serviceteam Vosseveld is een actieve groep van jongvolwassenen en volwassenen met een matige verstandelijke beperking. Deze groep van 9 tot 12 cliënten is een dienstverlenende groep, die vanuit het kantoor Vosseveld service verleent aan de medewerkers in het kantoor en aan de cliënten die wonen en/of dagbesteding hebben op Vosseveld.

De cliënten van het serviceteam verrichten in het kantoor Vosseveld allerlei catering- en huishoudelijke werkzaamheden. Ze verzorgen koffie en thee voor vergaderingen, maken broodjes klaar voor de lunch en zorgen ervoor dat de keukens stralend schoon zijn. Maar ook verrichten de cliënten kantoorwerkzaamheden, bijvoorbeeld het ontvangen van bezoekers, het rondbrengen van de post en het op verzoek versnipperen van documenten.

 Ook verlenen de cliënten service aan de dagbestedingsgroepen van Vosseveld. Iedere ochtend ruimen ze de vaatwasser uit, zorgen dat het keukentje schoon is en helpen met fruit snijden. Daarnaast wil het Serviceteam in de nabije toekomst service verlenen aan de woningen; zoals cliënten van de 4 woongroepen naar dagbesteding brengen en halen, de was- en vuilniszakken ophalen en ervoor zorgen dat het terrein van Vosseveld opgeruimd en netjes is.

De cliënten van het Serviceteam doen het werk zo zelfstandig mogelijk. De sfeer is dynamisch en gezellig. De cliënten leren samenwerken en ze leren van elkaar. Als een cliënt zich verder kan ontwikkelen, helpen we daar bij.


Foto's: Ineke Oostveen.

Ligging

Het Serviceteam Vosseveld werkt vanuit het kantoor op het groene, parkachtige terrein Vosseveld in Soest. Op het terrein van Vosseveld zijn 4 woningen voor kinderen en jongvolwassenen met een ernstig meervoudige beperking en een dagbestedingsruimte voor 24 jongeren met een ernstig meervoudige beperking. Vosseveld ligt aan de Birkstraat, de doorgaande weg van Soest naar Amersfoort. De locatie is met het openbaar vervoer goed te bereiken. In de buurt bevindt zich een klein winkelcentrum, een manege en het bos.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route