Dagbestedingsgroep Loods 17

Actieve en creatieve dagbesteding in Baarn voor volwassenen met een matig verstandelijke beperking.

Loods 17 is een activiteitengroep in Baarn voor volwassenen met een matige verstandelijke beperking. De naam staat voor Leren, Ontwikkelen, Ontspanning, Dag-invulling, Sport & spel.

Persoonlijke interesses en mogelijkheden zijn leidend bij Loods 17. Cliënten mogen bovendien een groot deel van de tijd zelfstandig activiteiten ondernemen.

Actieve dagbesteding

In een levendige en gezellige omgeving ontvangen cliënten een vast weekprogramma. Dit programma biedt structuur en is afgestemd op individuele behoefte. Activiteiten die aan bod komen zijn onder andere tekenen, schilderen, handwerken, ontwikkelingsspellen, licht industrieel werk zoals sorteren, wandelen, sport en zwemmen.

Hoewel sommige gemaakte producten ook worden verkocht ligt de nadruk niet op productie. Bij alle activiteiten staat het welbevinden van de cliënten en hun ontwikkeling centraal. Er is veel persoonlijke aandacht voor de cliënten, maar er wordt ook regelmatig in groepjes gewerkt. Indien nodig wordt door de begeleiding gebruik gemaakt van aanvullende communicatiemiddelen zoals foto’s of pictogrammen.

Veilige locatie

Loods 17 is één van de groepen van dagbesteding Het Binnenhof. Het Binnenhof is te vinden op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn.

Loods 17 in huis

Benieuwd naar de creaties van Loods 17? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina van Made by 3744. Hierop worden alle producten waar cliënten van het Binnenhof vol trots aan hebben gewerkt aangeboden. 

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route