KlusPlus

KlusPlus biedt dagbesteding in de ouderenzorg in Soest. Mensen met een verstandelijke beperking doen allerlei klusjes met en voor ouderen. 

Het team 

KlusPlus Lyvore is echt een plek voor mensen die het leuk vinden om andere mensen te helpen. Bij deze dagbesteding werken cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking. Als je hier wilt werken, is het belangrijk dat je er netjes en verzorgd uitziet. Je vindt het leuk om met ouderen te werken. Je kan tegen prikkels van veel mensen om je heen en het werken in grote en verschillende ruimtes. Omdat het gebouw groot is, kan de begeleiding niet voortdurend bij je zijn. 

Het werk

Als medewerker van KlusPlus Lyvore werk je in het restaurant, bij de woningen of huiskamers. Zo kun je bijvoorbeeld tafels dekken, eieren pellen, koffie schenken, boodschappen doen, afwassen, glas wegbrengen en nog veel meer. Ook help je bij activiteiten, zoals gymnastiek of zangkoor,  voor ouderen met dementie. We kijken wat bij jouw past.

De werkplek

KlusPlus Lyvore is een dagbesteding van Amerpoort in twee woonzorgcentra voor ouderen van Lyvore in Soest. We werken in restaurant Dalzicht en de woonzorgcentra Molenschot en Daelhoven. Dat zijn verschillende delen van één gebouw. Je werkt samen met medewerkers van Amerpoort en vrijwilligers van Lyvore. Ook ontmoet je bewoners en bezoekers. Mensen vinden het vaak heel fijn dat je er bent.

Jouw ontwikkeling

Bij KlusPlus Lyvore kun je veel verschillende dingen doen. Samen kijken we wat bij jou past en wat je graag wilt leren. We besteden veel aandacht aan samenwerken, klantvriendelijkheid en schoon werken. Zo kan KlusPlus Lyvore een mooie opstap zijn om verder te leren. Doordat je meedoet met de activiteiten voor bewoners, maak je ook contact met ouderen met dementie.

Meer weten?

Kom gerust eens kijken of KlusPlus Lyvore iets voor je is! Bel of mail om een afspraak te maken: klusplus@amerpoort.nl of 06 20 08 86 00 of 06 20 05 56 07. Aanmeldingen voor dagbesteding gaan via de afdeling Zorgbemiddeling van Amerpoort. 

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route