Dagbestedingsgroepen Kever

Dagbestedinglocatie Kever bestaat uit 3 kleinschalige groepen voor volwassenen met een ernstig meervoudige beperking.

Dagbestedinglocatie Kever bestaat uit 3 kleinschalige groepen voor volwassenen met een ernstig meervoudige beperking. De activiteiten zijn vooral gericht op zintuiglijke prikkeling. Kever bevindt zich op het bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn.

De activiteiten richten zich vooral op het aanbieden van lichaamsgebonden prikkels en ervaringen, zoals contact leggen, voelen, proeven, ruiken. Door persoonlijke aandacht en begeleiding werken we in kleine, haalbare stappen aan de individuele doelstellingen van de cliënt.

Bij Kever 1 ligt het accent op het bieden van structuur, tuin- en natuuractiviteiten en beweging. Bij Kever 2 en 3 richten we ons voornamelijk op sfeerbeleving en de balans tussen actie en rust.

De volgende activiteiten maken structureel deel uit van het dagprogramma: wandelen, zwemmen, bewegen via TMS (TherapeuticMotionSystem), muziek, koken, snoezelen, werken met computers.

Ligging

Kever is onderdeel van Omnibus en bevindt zich op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn.

 

${carousel}

Routeplanner