Kantinegroep De Wissel

De Kantinegroep van De Wissel in Amersfoort verzorgt de catering en bemant de receptie van De Wissel.

De Kantinegroep van De Wissel bestaat uit mensen met een licht of matig verstandelijke beperking. Zij verzorgen de catering en bemannen de receptie. De Wissel ligt op industrieterrein De Calveen in Amersfoort.

De Kantinegroep verzorgt de koffie-, lunch- en theepauzes voor de andere groepen van De Wissel. Dagelijks bereiden de cliënten een verse soep en lunchtip. Ook zorgen zij voor koffie, thee en eventueel eenvoudige lunches tijdens vergaderingen. De vergaderruimtes van De Wissel worden ook gebruikt door andere organisaties uit de buurt.

Het cateringwerk gebeurt volgens strenge hygiënenormen. Waar mogelijk begeleiden we de cliënten individueel, zodat zij zoveel mogelijk leren over het bereiden van hapjes. Ook bemant de Kantinegroep de receptie van De Wissel. De cliënten nemen de telefoon aan, doen print- en faxwerk, staan gasten te woord en werken met de computer.

Door het werk ontwikkelen de cliënten ook hun sociale vaardigheden, zoals samenwerken, delen, hulp vragen en omgaan met klanten. Het vergroot hun verantwoordelijkheidsgevoel en maakt hen zelfstandiger. Doordat we werken met een takenbord weet iedereen elke dag wat zijn taken zijn. Voor sommige cliënten is dit werk de eerste stap naar betaald of onbetaald werk.

Ligging

De Wissel ligt op industrieterrein Calveen in Amersfoort. Het gebouw heeft 2 verdiepingen, een personenlift en een goederenlift, een kantine en een groot magazijn. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk.

 

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route