De werkplaats van HowBazar

Op de Werkplaats van HowBazar doe je voor verschillende bedrijven inpakwerk en stickerwerk. Vroeger heette deze groep de Industriegroep van De Wissel.

Voor wie

Lijkt het jou leuk om voor verschillende bedrijven inpakwerk en stickerwerk te doen? Dan is De Werkplaats misschien wel iets voor jou. Bij De Werkplaats werken nu ongeveer 14 cliënten met een licht of matig verstandelijke beperking.

Het werk

Je doet werk dat aansluit bij jouw mogelijkheden en wensen. Soms werk je zelfstandig aan een opdracht. En soms doe je alleen bepaalde taken van een opdracht.  Bij een opdracht van een bedrijf kan je denken aan inpakken en verpakken, maar ook producten stickeren. Ook verzorgen we mailings voor bedrijven. Dit houdt in dat je brieven en/of brochures vouwt en in enveloppen of doosjes stopt.

De werkplek

Bij De Werkplaats is het de ene dag druk en gezellig en de andere dag rustig. De begeleiders passen de sfeer op de werkplek hier op aan. De werkplaats is in het gebouw van HowBazar (De Wissel).

Jouw ontwikkeling

Door het werk leer je allerlei verschillende praktische vaardigheden. Ook ontwikkel je jouw sociale vaardigheden, zoals samenwerken, delen en om hulp vragen. Samen met jouw begeleiders zorgen we ervoor dat jij zoveel mogelijk wordt uitgedaagd. We werken voor bedrijven. Die rekenen erop dat wij ons werk goed doen. Zo groei je dus misschien ook wel in jouw verantwoordelijkheidsgevoel.

Ook kan je leren omgaan met de pompwagen en sealmachine.

Routeplanner