HowBazar (De Wissel)

HowBazar, dat is de nieuwe naam van De Wissel. Een plek voor ontmoeting en ontwikkeling, voor en door cliënten.

Dagbesteding bij HowBazar

HowBazar is een industrieel pand waar allerlei soorten dagbestedingen in samenkomen. HowBazar ligt op het industrieterrein Calveen, aan de noordkant van Amersfoort.

Ontmoetingsplek

Een bazaar is een overdekte winkelstraat in het Midden-Oosten. De plaats waar men kwam om te handelen, te winkelen, te praten, het nieuws te horen en koffie of thee kwam drinken. Dit willen wij ook voor onze cliënten: HowBazar, de plek waar jij ‘voorzichtig’ mensen van buiten kunt ontmoeten. Maar vooral een plek waar jij je kunt ontwikkelen door de vele verschillende dagbestedingen in het pand.

De dagbestedingsgroepen van HowBazar

Klik op de kopjes voor meer informatie over de verschillende dagbestedingen:

Kringloop HowBazar

Een leuke dagbestedingsplek als je graag klanten wilt helpen, of juist rustig in het magazijn wilt klussen. Of allebei.

De Kantine

Een gevarieerde dagbesteding met werk in de keuken, de schoonmaak en bij de receptie.

De Werkplaats

Op de Werkplaats van HowBazar doe je voor verschillende bedrijven inpakwerk en stickerwerk. Vroeger heette deze groep de Industriegroep van De Wissel.

STOER

STOER staat voor Scholing, Training, Ontwikkeling, Enthousiast, Ruimte. Voor jongeren die graag ontdekken wat ze willen.

De Uitwissel

Plek waar je binnen Amerpoort spullen kunt lenen voor een goed en gezond leven.  

HowBazar voor klanten en vrienden

Wist u dat de medewerkers van Amerpoort ook uw bedrijf werk uit handen kunnen nemen? Heeft u een eenmalige of een terugkomende klus? Amerpoort helpt u graag.

De meest uiteenlopende producten worden door onze industriegroepen in elkaar gezet, verpakt en verzendklaar gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor mailingopdrachten. En bent u op zoek naar een uniek cadeau of relatiegeschenk? Vraag het ons. Wij helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf. De medewerkers van Amerpoort staan voor u klaar!

Wilt u samenwerken?

Voor sommige mensen met een verstandelijke beperking is het niet haalbaar om te werken, zoals de meeste mensen in Nederland dat wel kunnen. Binnen de dagbestedinglocaties van Amerpoort krijgen zij de kans om net als ieder ander deel te nemen aan het arbeidsproces en zichzelf te ontwikkelen.

Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is
de missie van Amerpoort. We werken daaraan met cliënten en met iedereen die voor hen belangrijk is: werkgevers, familie, buren en vrijwilligers. Zodat zij net als anderen mee kunnen doen in de samenleving. Dit doen we in de provincies Utrecht, Flevoland en in ’t Gooi. Amerpoort werkt ook graag met u samen.

Industriewerk

Binnen de Industriegroepen maken medewerkers deelproducten, kant-en-klare eindproducten en doen zij inpak- en verpakwerk

Mailingservice

Onze mailingservice is er om u werk uit handen te nemen. Voor uw medewerkers kan adresseren, printen, vouwen, insteken, bundelen en postzegels plakken erg tijdrovend zijn. Wij doen dit graag. En als u dat wenst leveren wij het ‘postklaar’ af bij het postkantoor.

Binnen uw bedrijf

Ook kunnen wij binnen uw eigen bedrijf een helpende hand bieden. We kijken graag samen met u naar mogelijkheden om met onze medewerkers in uw bedrijf een klus op te pakken. 

Meer weten of een offerte aanvragen?

Mail dan naar acquisiteur@amerpoort.nl. Al onze dagbestedinglocaties zijn centraal gelegen en bevinden zich in Amersfoort, Baarn en Soest. 

Routeplanner