Het Binnenhof

Het Binnenhof in Baarn is een veelzijdige dagbestedinglocatie voor jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Het Binnenhof is een dagbestedinglocatie voor jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Met een gevarieerd aanbod speelt Het Binnenhof in op hun uiteenlopende interesses, behoeften en mogelijkheden. De sfeer is gezellig en veilig.

Bij Het Binnenhof zijn er dienstverlenende, arbeidsmatige, ambachtelijke en activiteitengroepen met een gevarieerd programma.

In de arbeidsmatige, dienstverlenende en ambachtelijke groepen ontwikkelen cliënten hun vaardigheden. De groepen verlenen in hun eigen tempo allerlei diensten en maken een grote verscheidenheid aan producten. Veel van die producten worden ook verkocht. Het werk vergroot het verantwoordelijkheidsgevoel en de eigenwaarde van de cliënten.

In de activiteitengroepen werken de cliënten onder begeleiding aan individuele doelen, die we opdelen in haalbare stappen. De activiteitengroepen voor ouderen zijn vooral bedoeld om de vaardigheden van cliënten te onderhouden, zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig en actief blijven.

Ligging

Het Binnenhof ligt op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in het buitengebied van Baarn.

Bij Het Binnenhof horen ook Kinderboerderij Canton, boerderij De Huydecoper en De Kwekerij. De Kwekerij ligt direct naast Het Binnenhof, De Huydecoper ligt vlakbij op het terrein van locatie Nieuwenoord en Canton ligt in de bebouwde kom van Baarn.

Routeplanner

Nieuws van deze locatie

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route