De Wissel

Bij De Wissel in Amersfoort hebben ongeveer 60 mensen met een licht of matig verstandelijke beperking arbeidsmatige dagbesteding.

Bij De Wissel in Amersfoort hebben ongeveer 40 mensen met een licht of matig verstandelijke beperking dagbesteding. Op deze plek kunnen zij zich in een veilige omgeving verder ontwikkelen in samenwerken en arbeidsmatige activiteiten.

Verschillende groepen doen allerlei werkzaamheden, bijvoorbeeld mailings verzorgen, inpakwerk en het bemensen van de receptie. We voeren veel opdrachten uit voor omliggende bedrijven. De cliënten doen de activiteiten in hun eigen tempo en met een programma dat op hen is aangepast.

Ik ben er voor de cliënten, niet voor mezelf. Ik probeer ervoor te zorgen dat hun dag zo prettig mogelijk verloopt.
Fred Brandsen | Vrijwilliger bij De Wissel

De doelen uit het persoonlijk plan van een cliënt vertalen we in doelen op de werkvloer. Deze variëren van praktische vaardigheden tot sociale vaardigheden als samenwerken en klanten ontmoeten.

De begeleiders zorgen ervoor dat de cliënten zich zoveel mogelijk kunnen ontwikkelen, binnen een veilige omgeving. Voor sommigen is het werk bij De Wissel de eerste stap naar betaald of onbetaald werk. Mensen kunnen ook bij De Wissel blijven. Ook zijn er mogelijkheden om stage te lopen bij De Wissel.

Ligging

De Wissel ligt op industrieterrein Calveen, aan de noordkant van Amersfoort. De Wissel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het gebouw heeft 2 verdiepingen, een personenlift en een goederenlift, een kantine en een groot magazijn. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Meer informatie of vrijblijvende offerte?

Al onze dagbestedingslocaties zijn centraal gelegen en bevinden zich in Amersfoort, Baarn en Soest. Neem contact op met Nelleke Kruithoed, acquisiteur van Amerpoort via: 033 4542 888 of 06 5322 4865 of n.kruithoed@amerpoort.nl.

De Wissel is geopend op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur.

 

Routeplanner

Wij helpen u graag!

Meer weten over onze diensten of informatie over beschikbare plaatsen? Direct aanmelden? Onze medewerkers staan klaar voor alle (aanstaande) cliënten, hun verwanten en vertegenwoordigers.

Contact & Route